Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

VIP бял списък

Белият списък на VIP ви позволява да съставите списък на телефонни номера, за които е предназначен единствено вашият номер. Обаждания от всеки телефонни номера се пренасочват към съобщение, а вашата линия остава отворена. за тази специална група контакти.

Искате ли да създадете линия за услуги, която може да се използва само от съществуващи клиенти? Добавете техните номера в белия списък.

Може да звучи малко като Джеймс Бонд, но VIP маршрутизацията наистина превръща специалните ви контакти в телефонни ВИП клиенти.

Предимствата

Ексклузивност

VIP маршрутизацията ви позволява да предоставите на контактите си изключителното обслужване, което искате да предоставите. Само номерата от вашия списък имат достъп до вашата телефонна линия.

Премиум услуга

Като се фокусирате изключително върху важните за вас контакти, можете да им обърнете цялото си внимание и да им предоставите първокласно услуга.

За всеки тип число

VIP маршрутизацията, както и всички наши функции, работи с всички видове номера: 0800, 0900, 085 и 088. Можете да го използвате дори с международни номера.

Започнете да съставяте белия си списък още днес

Свържете се с нас днес, за да активирате VIP маршрутизиране и и започнете да съставяте свой собствен VIP списък. Можете да ни се обадите на безплатен телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.