Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се на:
   0800-46 068

   Често задавани въпроси относно телефонните номера

   Най-често задаваните въпроси за телефонните номера От 2000 г. сме специализирани в издаването и активирането на телефонни номера в Европа.

   ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

   Каква е разликата между кратките (4-цифрени) и дългите (7-цифрени) служебни номера?

   В Нидерландия се прави разлика между така наречените "къси" и "дълги" номера 0800 и 0900.

   Нормалните или "дългите" служебни номера се състоят от 7 цифри след докато "кратките" номера имат само 4 цифри след кода на областта. код на зоната. Поради това кратките номера са по-лесни за запомняне от дългите номера. Но тъй като има само ограничен брой 4-цифрени номера, ACM (бивша OPTA) е наложила допълнителни условия за използването на тези номера. Приложени към използването на тези номера. На практика това означава, че тези номера могат да се използват само могат да се използват, ако компанията ви генерира много минути за разговори. Въпреки това, тези Тези допълнителни условия обаче вече не се прилагат и заявяването на кратки номера вече е също толкова лесно и подлежи на същите условия, както и дългите номера. Тъй като кратките номера са лесни за запомняне, те са допълнителни привлекателни. Кои номера са достъпни като кратки или дълги номера се определят в номерационния план. Можете да прочетете повече за това в тази статия.

   Преведено с www.DeepL.com/Translator (безплатна версия)

   Какво прави A.C.M. в Нидерландия по отношение на телефонните номера?

   ACM (бивша OPTA) е назначеният от правителството администратор и регулатор на телефонните номера, включително на всички служебни номера. Също така, когато поискате своя номер от Belfry, номерът е - регистриран на ваше име - в ACM. В резултат на това номерът винаги остава ваша собственост. ACM регистрира вашия номер, а Белфабриката извършва извършва услугата. Ние се грижим всички повиквания да пристигат до желаните устройства във вашата организация.

   Преведено с www.DeepL.com/Translator (безплатна версия)

   Каква е максималната тарифа за служебен номер?

   Номерът 0800 винаги е безплатен за обаждащия се. Максималната тарифа за номер 0900 е 1,00 EUR на минута или 1,60 EUR на повикване. За номера 085 и 088 обаждането към тези номера не струва повече от местната тарифа.

   В какви блокове се разпределят номерата 088?

   Номерата в диапазона 088 се издават на блокове от 100, 1000 или дори 10 000 номера. Тъй като повечето организации заявяват блокове от 100 номера, това е стандартният размер на блоковете в нашия магазин за 088 номера.

   Ако желаете да заявите блокове от 1000 или 10 000 числа, това, разбира се, също е възможно. В такъв случай се свържете с нас и ние ще организираме заявката.

   Колко време отнема смяната на удължение?

   Можете да промените директно номера на дестинацията на служебния си номер по всяко време. Това може да стане по следните два начина: По телефона, чрез 0900-OPERATOR (0900-67372867). Как става това, е обяснено на страницата "Промяна на крайната дестинация" във вашия онлайн контролен панел. Директно от вашия мобилен телефон или таблет с безплатното ни приложение Call Factory за iOS или Android.

   Как да избера доставчик за моя телефонен номер?

   Изборът на доставчик на телефонен номер не е нещо, което хората правят всеки ден. Затова не е изненадващо, че притежателите на номера понякога са недоволни от своя доставчик. За да ви помогнем да избегнете това, създадохме това ръководство, в което ще намерите най-важните точки, на които трябва да обърнете внимание, и ще ви кажем какво можете да направите, за да предотвратите оплаквания.

   Как да търся свободен номер?

   На повечето страници на нашия уебсайт ще намерите лента за търсене, с която можете да търсите и купувате наличните в момента номера. Можете да търсите по име на номер (например 0800-YOURCOMPANYNAME) или по запомнящ се номер (например 0800-1234567). В лентата за търсене можете да въведете число или дума, както желаете. Като алтернатива можете да изберете да прегледате списъка с наличните в момента номера. Забавлявайте се с търсенето!

   Може ли на безплатен номер да се звъни и от чужбина?

   Номерът за обслужване на клиенти е национален номер за набиране. Поради това той не може да бъде набран от чужбина. Ако искате да отговаряте и на чуждестранни обаждания, можем да организираме национален (служебен) номер в избрани от вас държави. Разгледайте в нашия магазин за международни номера кои номера можем да доставим от склад в момента или не се колебайте да се свържете с нас.

   Винаги ли обажданията към безплатни номера са безплатни?

   Да, обажданията към безплатни номера винаги са безплатни за обаждащия се.

   Предлагате ли и еротични (XXX) телефонни номера?

   Не, Call Factory не предоставя еротични телефонни номера. Доставяме само бизнес, информационни, за обслужване на клиенти, местни и международни телефонни номера.

   Можете ли да ми помогнете да купя номера в чужбина? Като например немски, френски или италиански телефонни номера?

   Да, имаме. Имаме работни споразумения с местни партньори в много страни и по този начин разполагаме с международна база данни с номера в над 78 страни. За много от заявените държави можем да доставим номера от склад. Често можем да направим вашия номер активен в рамките на 1 работен ден. Ако ни уведомите в кои държави искате да сте достъпни по телефона, ние ще се погрижим за останалото.

   Каква е максималната тарифа за служебен номер?

   Номерът 0800 винаги е безплатен за обаждащия се. Максималната тарифа за номер 0900 е 1,00 EUR на минута или 1,60 EUR на повикване. За номера 085 и 088 обаждането към тези номера не струва повече от местната тарифа.

   Какво представлява номер за набиране на име? Как работи набирането на имена?

   Именното набиране е обаждане с буквите на телефона. По този начин буквите в дадена дума се "превеждат" в номер. Например числото "2" означава a, b или c. Пример за номер за набиране по име е 0800-CALLFACTORY, който се превежда по този начин на 0800-22553228679. И така, номерата с имена са номера, които са разбираеми и следователно лесни за запомняне.

   Каква е разликата между номер 0800 и номер 0900?

   Номерът 0800 е безплатен за обаждащия се. При номер 0900 обаждащият се заплаща такса, която може да варира от 0,00 до 1,00 евро на минута или 1,60 евро на обаждане. Прочетете повече по тази тема.

   Какво да правите в случай на неизправност?

   Ако като клиент на фабриката за повиквания искате да съобщите за неизправност, винаги можете да се обадите на нашия безплатен телефонен номер. В извънработно време можете също така да изпратите имейл.

   Как мога да прехвърля съществуващия си телефонен номер към Callfactory?

   Ако вече имате номер и търсите (нов) доставчик, можете да го направите, като просто изтеглите нашия формуляр за поръчка и ни го изпратите попълнен по имейл или като попълните този онлайн формуляр за връзка.

   След това нашите служители ще се свържат с вас, за да обсъдят с вас връзката и функциите. Обикновено номерът е активен в нашата платформа в рамките на 5 работни дни.