Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068
Hero F.A.Q.

Често задавани въпроси относно телефонните номера

Най-често задаваните въпроси за телефонните номера От 2000 г. сме специализирани в издаването и активирането на телефонни номера в Европа.

Често задавани въпроси

Ако вече имате номер и търсите (нов) доставчик, можете да го направите, като просто изтеглите нашия формуляр за поръчка и ни го изпратите попълнен по имейл или като попълните този онлайн формуляр за връзка.

След това нашите служители ще се свържат с вас, за да обсъдят с вас връзката и функциите. Обикновено номерът е активен в нашата платформа в рамките на 5 работни дни.

Можете да промените директно номера на дестинацията на служебния си номер по всяко време. Директно от вашия мобилен телефон или таблет с безплатното ни приложение Belfabriek за iOS или Android. Или пък чрез нашето приложение за настолни компютри.

Изборът на доставчик на телефонен номер не е нещо, което хората правят всеки ден. Затова не е изненадващо, че притежателите на номера понякога са недоволни от своя доставчик. За да ви помогнем да избегнете това, създадохме това ръководство, в което ще намерите най-важните точки, на които трябва да обърнете внимание, и ще ви кажем какво можете да направите, за да предотвратите оплаквания.

На нашия уебсайт ще намерите избор от налични телефонни номера за регистрация. В случай че предпочитаният от вас номер не е показан, можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти. Обадете се на безплатния ни телефонен номер: 0800-46 068 или изпратете имейл на адрес office@belfabriek.bg.

Номерата в диапазона 088 се издават на блокове от 100, 1000 или дори 10 000 номера. Тъй като повечето организации заявяват блокове от 100 номера, това е стандартният размер на блоковете в нашия магазин за 088 номера.

Ако желаете да заявите блокове от 1000 или 10 000 числа, това, разбира се, също е възможно. В такъв случай се свържете с нас и ние ще организираме заявката.

Да, обажданията към безплатни номера винаги са безплатни за обаждащия се.

Номерът за обслужване на клиенти е национален номер за набиране. Поради това той не може да бъде набран от чужбина. Ако искате да отговаряте и на чуждестранни обаждания, можем да организираме национален (служебен) номер в избрани от вас държави. Разгледайте в нашия магазин за международни номера кои номера можем да доставим от склад в момента или не се колебайте да се свържете с нас.

Да, имаме. Имаме работни споразумения с местни партньори в много страни и по този начин разполагаме с международна база данни с номера в над 78 страни. За много от заявените държави можем да доставим номера от склад. Често можем да направим вашия номер активен в рамките на 1 работен ден. Ако ни уведомите в кои държави искате да сте достъпни по телефона, ние ще се погрижим за останалото.

Belfabriek не предоставя еротични телефонни номера. Доставяме само бизнес, информационни, за обслужване на клиенти, местни и международни телефонни номера.

Номерът 0800 винаги е безплатен за обаждащия се. За номера 0700 обаждането на тези номера не струва повече от местната тарифа. За местни номера като 02 София също важи местната тарифа, както обикновено.

Именното набиране е обаждане с буквите на телефона. По този начин буквите в дадена дума се "превеждат" в номер. Например числото "2" означава a, b или c. Пример за номер за набиране по име е 0800-CALLFACTORY, който се превежда по този начин на 0800-22553228679. И така, номерата с имена са номера, които са разбираеми и следователно лесни за запомняне.

Номерът 0800 е безплатен за обаждащия се. При номер 0900 обаждащият се заплаща такса, която може да варира от 0,00 до 1,00 евро на минута или 1,60 евро на обаждане. Прочетете повече по тази тема.

В Нидерландия се прави разлика между така наречените "къси" и "дълги" номера 0800 и 0900.

Нормалните или "дългите" служебни номера се състоят от 7 цифри след докато "кратките" номера имат само 4 цифри след кода на областта. код на зоната. Поради това кратките номера са по-лесни за запомняне от дългите номера. Но тъй като има само ограничен брой 4-цифрени номера, ACM (бивша OPTA) е наложила допълнителни условия за използването на тези номера. Приложени към използването на тези номера. На практика това означава, че тези номера могат да се използват само могат да се използват, ако компанията ви генерира много минути за разговори. Въпреки това, тези Тези допълнителни условия обаче вече не се прилагат и заявяването на кратки номера вече е също толкова лесно и подлежи на същите условия, както и дългите номера. Тъй като кратките номера са лесни за запомняне, те са допълнителни привлекателни. Кои номера са достъпни като кратки или дълги номера се определят в номерационния план. Можете да прочетете повече за това в тази статия.

Ако като клиент на Belfabriek искате да съобщите за неизправност, винаги можете да се обадите на нашия безплатен номер (0800-46 068). В извънработно време можете също така да изпратите имейл (office@belfabriek.bg).

ACM (бивша OPTA) е назначеният от правителството администратор и регулатор на телефонните номера, включително на всички служебни номера. Също така, когато поискате своя номер от Belfry, номерът е - регистриран на ваше име - в ACM. В резултат на това номерът винаги остава ваша собственост. ACM регистрира вашия номер, а Белфабриката извършва извършва услугата. Ние се грижим всички повиквания да пристигат до желаните устройства във вашата организация.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.