Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050
Hero F.A.Q.

Често задавани въпроси относно телефонните номера

Най-често задаваните въпроси за телефонните номера От 2000 г. сме специализирани в издаването и активирането на телефонни номера в Европа.

Често задавани въпроси

Ако вече имате номер и търсите (нов) доставчик, можете да го направите, като просто изтеглите нашия формуляр за поръчка и ни го изпратите попълнен по имейл или като попълните този онлайн формуляр за връзка.

След това нашите служители ще се свържат с вас, за да обсъдят с вас връзката и функциите. Обикновено номерът е активен в нашата платформа в рамките на 5 работни дни.

Можете да промените директно номера на дестинацията на служебния си номер по всяко време. Директно от вашия мобилен телефон или таблет с безплатното ни приложение Belfabriek за iOS или Android. Или пък чрез нашето приложение за настолни компютри.

На нашия уебсайт ще намерите избор от налични телефонни номера за регистрация. В случай че предпочитаният от вас номер не е показан, можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти. Обадете се на безплатния ни телефонен номер: +359 2 4928571 или изпратете имейл на адрес office@belfabriek.bg.

Да, обажданията към безплатни номера винаги са безплатни за обаждащия се.

Номерът за обслужване на клиенти е национален номер за набиране. Поради това той не може да бъде набран от чужбина. Ако искате да отговаряте и на чуждестранни обаждания, можем да организираме национален (служебен) номер в избрани от вас държави. Разгледайте в нашия магазин за международни номера кои номера можем да доставим от склад в момента или не се колебайте да се свържете с нас.

Да, имаме. Имаме работни споразумения с местни партньори в много страни и по този начин разполагаме с международна база данни с номера в над 78 страни. За много от заявените държави можем да доставим номера от склад. Често можем да направим вашия номер активен в рамките на 1 работен ден. Ако ни уведомите в кои държави искате да сте достъпни по телефона, ние ще се погрижим за останалото.

Ако като клиент на Belfabriek искате да съобщите за неизправност, винаги можете да се обадите на нашия безплатен номер (+359 2 4928571). В извънработно време можете също така да изпратите имейл (office@belfabriek.bg).

Задоволени клиенти на Belfabriek: