Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се безплатно:
   0800-46 068
   Hero F.A.Q.

   Често задавани въпроси относно телефонните номера

   Най-често задаваните въпроси за телефонните номера От 2000 г. сме специализирани в издаването и активирането на телефонни номера в Европа.

   ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

   Belfabriek не предоставя еротични телефонни номера. Доставяме само бизнес, информационни, за обслужване на клиенти, местни и международни телефонни номера.

   На нашия уебсайт ще намерите избор от налични телефонни номера за регистрация. В случай че предпочитаният от вас номер не е показан, можете да се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти. Обадете се на безплатния ни телефонен номер: 0800-46 068 или изпратете имейл на адрес office@belfabriek.bg.

   Можете да промените директно номера на дестинацията на служебния си номер по всяко време. Директно от вашия мобилен телефон или таблет с безплатното ни приложение Belfabriek за iOS или Android. Или пък чрез нашето приложение за настолни компютри.

   Ако като клиент на Belfabriek искате да съобщите за неизправност, винаги можете да се обадите на нашия безплатен номер (0800-46 068). В извънработно време можете също така да изпратите имейл (office@belfabriek.bg).

   Номерът 0800 винаги е безплатен за обаждащия се. За номера 0700 обаждането на тези номера не струва повече от местната тарифа. За местни номера като 02 София също важи местната тарифа, както обикновено.

   Ако вече имате номер и търсите (нов) доставчик, можете да го направите, като просто изтеглите нашия формуляр за поръчка и ни го изпратите попълнен по имейл или като попълните този онлайн формуляр за връзка.

   След това нашите служители ще се свържат с вас, за да обсъдят с вас връзката и функциите. Обикновено номерът е активен в нашата платформа в рамките на 5 работни дни.

   Номерът за обслужване на клиенти е национален номер за набиране. Поради това той не може да бъде набран от чужбина. Ако искате да отговаряте и на чуждестранни обаждания, можем да организираме национален (служебен) номер в избрани от вас държави. Разгледайте в нашия магазин за международни номера кои номера можем да доставим от склад в момента или не се колебайте да се свържете с нас.

   Да, обажданията към безплатни номера винаги са безплатни за обаждащия се.

   Да, имаме. Имаме работни споразумения с местни партньори в много страни и по този начин разполагаме с международна база данни с номера в над 78 страни. За много от заявените държави можем да доставим номера от склад. Често можем да направим вашия номер активен в рамките на 1 работен ден. Ако ни уведомите в кои държави искате да сте достъпни по телефона, ние ще се погрижим за останалото.

   Именното набиране е обаждане с буквите на телефона. По този начин буквите в дадена дума се "превеждат" в номер. Например числото "2" означава a, b или c. Пример за номер за набиране по име е 0800-CALLFACTORY, който се превежда по този начин на 0800-22553228679. И така, номерата с имена са номера, които са разбираеми и следователно лесни за запомняне.