Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

С телефонен номер от Фабриката за повиквания определяте дестинацията на вашите повиквания. Приемайте обажданията си от стационарния, VOIP или мобилния си телефон. Каквото и да е предпочитате. Можете също така да променяте дестинацията по всяко време. Повечето клиенти правят това с нашето удобно приложение. Други се обаждат или изпращат имейл до нашия клиентски за съдействие. Това е безплатно, така че защо не? Но има и трета възможност. Решение, което особено радва техничарите сред нас: уеб куки!

Ето как работят уеб куките Ако искате да кажете на даден уебсайт или скрипт да промени дестинацията на телефонния ви номер, това ще бъде направено с помощта на webhook. Как работи? yourcompany.nl/webhook/destination Когато се обадим на този адрес, вашият сървър ни съобщава дестинацията свързана с вашия телефонен номер. Лесно, нали? Когато се получи повикване, ние проверяваме вашия уебсайт (/webhook/) за телефонния номер, който сте предоставили. И именно там изпращаме обаждане. И да, можете също така да включите уеб куки в менюто на телефона си като начин за насочване на повикванията. Просто използвайте различна webhook за всяка опция. Например така: опция 1: yourcompany.nl/webhook/1/destination опция 2: yourcompany.nl/webhook/2/destination опция 3: yourcompany.nl/webhook/3/destination Използваната по този начин уеб примка дори не трябва да се насочва към телефонния номер на дестинацията. Можете също така да насочите обаждащите се към записано съобщение, и т.н. Или пък вашият уеб разработчик може да напише скрипт, който се консултира с вашия Google Google, за да провери дали сте на среща или извън офиса, и да използва този факт за да определи дали обаждането трябва да бъде насочено към стационарния ви телефон, мобилния ви телефон или гласово съобщение.

Вълнувате се? Страхотно! Ние също, защото уеб куките са удар от (законни) анаболи. стероиди за вашия телефонен номер. Те са идеални например за създаване на виртуални клонове с телефонна линия, която вие контролирате изцяло! Активирайте уеб куките за вашия номер и усмихнете разработчика си!

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.