Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Callfactopry решения за уеб магазини

  • умело персонализирани, с включени всички функции

  • в рамките на 1 работен ден

Идеални решения за уеб магазини

Електронната търговия е многообещаваща. Съществуват безброй вдъхновяващи примери за организации, които са изпълнили това обещание. Но независимо дали искате да се превърнете в новия Amazon, или искате да обслужвате успешно пазарна ниша, електронната търговия е безкомпромисен бизнес, дори само защото бизнес концепциите са много видими и лесно могат да бъдат "заимствани". Точно както външния вид и усещането за вашия уеб магазин. Как да поддържате преднина пред конкурентите си? И как да я разширите?

Днешните инструменти. Вчерашната телефония?

Вероятно търсите част от отговора в използването на съвременни инструменти и техники. Като SEO, SEA, уеб статистика, софтуер за уеб магазини и системи за издаване на билети. А може би вашият уеб магазин вече е направил първите стъпки в областта на усъвършенстваните анализи, така че скоро ще знаете какво искат клиентите, преди самите клиенти да знаят какво искат. Но дали вашият уеб магазин разполага и с решение за телефония, което е напълно актуално? Или това все още е малко далечна перспектива?

Разширен

Не е задължително да е така. С телефонно решение от De Belfabriek вашият уеб магазин ще пренесе "обаждането" в 21-ви век. Информационно табло, което предлага поглед върху входящия трафик? Статистика за обажданията в Google? Възможност за гъвкаво разпределение на обаждащите се по места и номера ("крайни дестинации")? Номер 0700 с национален обхват? Усъвършенствани инструменти за безпроблемна обработка на повикванията, като опашки за повиквания, менюта за избор, поздравителни текстове?

Повече опции

Или помислете за откриване на телефонни номера в чужбина. Ако преведете уебсайта на своя уеб магазин и използвате национален (чуждестранен) номер на съответната държава, изведнъж се превръщате в международен играч. И не, не е необходимо да отваряте физически клон или да наемате чуждестранни кол центрове: ние доставяме международни обаждания и в България. На всеки номер. Независимо от технологията (аналогова, ISDN, VoIP, мобилна). Звучи добре? Добре дошли на борда!

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.