Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Решения на Belfabriek за уеб магазини

  • умно проектирани по поръчка

  • всички включени функции

  • за големи и малки уеб магазини

Идеални решения за уеб магазини

Електронната търговия е многообещаваща. Съществуват безброй вдъхновяващи примери за организации, които са изпълнили това обещание. Но независимо дали искате да се превърнете в новия Amazon или Alibaba, или искате да обслужвате успешно пазарна ниша, електронната търговия е безкомпромисен бизнес, дори само защото бизнес концепциите са много видими и лесно могат да бъдат "заимствани". Точно както външния вид и усещането за вашия уеб магазин. Как да поддържате преднина пред конкурентите си? И как да я надграждате?

Днешните инструменти. Телефония от вчера?

Вероятно ще намерите част от отговора в използването на съвременни инструменти и техники. Като SEO, SEA, уебстатистика, софтуер за уеб магазини и системи за издаване на билети. А може би вашият уеб магазин вече е направил първите стъпки в областта на усъвършенстваните анализи, така че скоро ще знаете какво искат клиентите, преди самите клиенти да знаят какво искат. Но дали вашият уеб магазин разполага и с решение за телефония, което е напълно актуално? Или това все още е малко далечна перспектива?

Усъвършенстван

Не е нужно. С телефонно решение от Belfabriek вашият уеб магазин ще изтегли "балоните" в 21-ви век. Информационно табло, което предлага поглед върху входящия трафик? Статистически данни за обажданията в Google? Възможност за гъвкаво разпределение на обаждащите се по места и номера ("крайни дестинации")? Национален телефонен номер с привлекателност за цялата страна? Усъвършенствани инструменти за безпроблемна обработка на обажданията, като опашки за повиквания, менюта за избор, поздравителни текстове?

Повече възможности

На по-късен етап помислете и за създаване на телефонни номера в чужбина. Ако преведете уебсайта си и създадете чуждестранен телефонен номер, изведнъж ставате международен играч. И не, не е необходимо да отваряте физически клон или да наемате чуждестранни кол центрове: ние също така предоставяме международни обаждания, където пожелаете. На всеки номер: фиксиран или мобилен!

Задоволени клиенти на Belfabriek: