Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се на:
   0800-46 068

   Callfactopry решения за уеб магазини

   • умело персонализирани, с включени всички функции

   • в рамките на 1 работен ден

   Идеални решения за уеб магазини

   Електронната търговия е многообещаваща. Съществуват безброй вдъхновяващи примери за организации, които са изпълнили това обещание. Но независимо дали искате да се превърнете в новия Amazon или Coolblue, или искате да обслужвате успешно пазарна ниша, електронната търговия е безкомпромисен бизнес, дори само защото бизнес концепциите са много видими и лесно могат да бъдат "заимствани". Точно както външния вид и усещането за вашия уеб магазин. Как да поддържате преднина пред конкурентите си? И как да я разширите?

   Днешните инструменти. Вчерашната телефония?

   Вероятно търсите част от отговора в използването на съвременни инструменти и техники. Като SEO, SEA, уеб статистика, софтуер за уеб магазини и системи за издаване на билети. А може би вашият уеб магазин вече е направил първите стъпки в областта на усъвършенстваните анализи, така че скоро ще знаете какво искат клиентите, преди самите клиенти да знаят какво искат. Но дали вашият уеб магазин разполага и с решение за телефония, което е напълно актуално? Или това все още е малко далечна перспектива?

   Разширен

   Не е задължително да е така. С телефонно решение от De Belfabriek вашият уеб магазин ще пренесе "обаждането" в 21-ви век. Информационно табло, което предлага поглед върху входящия трафик? Статистика за обажданията в Google? Възможност за гъвкаво разпределение на обаждащите се по места и номера ("крайни дестинации")? Номер 085 с национален обхват? Усъвършенствани инструменти за безпроблемна обработка на повикванията, като опашки за повиквания, менюта за избор, поздравителни текстове?

   Повече опции

   Можете също така да продавате своите знания. Как? Като използвате номер 0900 в допълнение към стандартния си номер на уеб магазин, с който можете да обслужвате потребители, жадни за знания срещу заплащане. Или помислете за откриване на телефонни номера в чужбина. Ако преведете уебсайта на своя уеб магазин и използвате национален (чуждестранен) номер на съответната държава, изведнъж се превръщате в международен играч. И не, не е необходимо да отваряте физически клон или да наемате чуждестранни кол центрове: ние доставяме международни обаждания и в Нидерландия. На всеки номер. Независимо от технологията (аналогова, ISDN, VoIP, мобилна). Звучи добре? Добре дошли на борда!