Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Телефонни номера за малки и средни предприятия

Телефонни номера за малки и средни предприятия: интелигентни, мащабируеми и достъпни.

Идеални решения за малки и средни предприятия Искате ли да имате фиксиран номер за бизнеса си, но да имате гъвкав контрол върху това откъде (от стационарен или мобилен телефон) постъпват обажданията? Нашите телефонни номера са интелигентни, мащабируеми и изключително достъпни. И затова са идеалното решение за малки и средни предприятия. Включително всички стартиращи и мащабни предприятия! Как работи? Просто. Поставяме вашия бизнес телефонен номер в нашия телефонен облак (предимство: високо качество на разговорите, всички включени разширени услуги) и сте готови. В нашия магазин за номера винаги можете да намерите страхотни номера, които в момента са свободни. И да, дори тези номера са "обслужени" с многото включени опции, с които сме известни. Какво е гъвкавото в това? В общи линии всичко. Ние разбираме, че искате да реагирате бързо на обстоятелствата. И ние се грижим вашето телефонно решение да може да прави точно това. Вие решавате - гъвкаво! - Къде да доставяме обажданията. Това може да бъде "нормален" телефон на бюрото ви, стационарен телефон на личния ви адрес или мобилен телефон. При това няма значение дали използвате VoIP или мобилен телефон. С нашето приложение сами настройвате крайната дестинация. Вкъщи. В офиса си. Или на път. Например: Толкова ли е натоварено в магазина/практиката, че служителите не могат да приемат обаждания? Тогава променяте крайната дестинация на някой, който работи вкъщи. Или към вашия мобилен телефон. Отново ли е тихо? Тогава отново го обръщате. Няколко магазина/уебсалона със собствени номера? С Belfabriek можете да обработвате всички повиквания от всички номера централно. Лесно е!

Изграждате виртуален кол център, като разделяте обаждащите се между напр. персонала на магазина и централата? Няма проблем.

Разширени опашки за повиквания, менюта за избор, запис на глас? Всичко това е включено (и още!). Искат ли разработчиците ви да управляват настройките чрез webhook? Вградена функционалност.

Плюс това: номерът ви расте без усилия заедно с вашия бизнес. Както по отношение на технологичната функционалност, така и на различните приложения, които предлагаме за управление. Така че не сте приковани към 1 приложение.

Така че дайте на своя номер облака на Belfabriek и вземете преднина пред успешното си бъдеще. Добре дошли на борда!

Задоволени клиенти на Belfabriek: