Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

VoIP решения за малки и средни предприятия

Телекомуникационна система, базирана на облак, за МСП: интелигентна, мащабируема и достъпна.

Идеални решения за МСП

Търсите достоен заместител на вашата ISDN връзка? Експериментирали сте много с VoIP, но не сте убедени в качеството му? Искате да имате фиксиран номер за бизнеса, но гъвкаво да определяте къде (стационарен, мобилен и т.н.) да постъпват обажданията? Нашите решения за телефония са интелигентни, мащабируеми и изключително достъпни. И затова са идеалното решение за малки и средни предприятия. Включително всички стартиращи и мащабни предприятия, които "тайно" искат да станат корпоративни.

Как работи?

Това е просто. Поставяме съществуващия ви номер в облака (предимство: високо качество на разговорите, всички включени разширени услуги) и е готов. Предпочитате нов номер? Това също е възможно. В нашия магазин за номера винаги можете да намерите красиви номера, които в момента са свободни в регистъра на номерата. И да, дори тези номера са "обслужени" с многото включени опции, с които сме известни.

Какво е гъвкаво в него?

Всъщност всичко. Разбираме, че искате да реагирате бързо на обстоятелствата. Затова гарантираме, че вашето телефонно решение може да направи точно това. Вие решавате - гъвкаво! - Къде да доставяме обажданията. Това може да бъде "нормален" телефон на бюрото ви, но също така и стационарен телефон на личния ви адрес или мобилен телефон. Освен това няма значение дали използвате VoIP, аналогов или ISDN. С нашето приложение (безплатно) сами настройвате крайната дестинация. Вкъщи. В офиса си. Или на път. Един пример: Толкова ли е натоварено в магазина/практиката, че служителите не могат да приемат обаждания? Тогава пренасочвате крайната дестинация към някой, който работи вкъщи. Или към мобилния ви телефон. Връщат ли се тишината и спокойствието? Тогава отново го пренасочвате.

  • Няколко магазина/електронни магазини, които имат собствени номера? С Belfabriek можете да обработвате централно всички обаждания от всички номера. Лесно е!

  • Изграждане на виртуален център за обаждания, в който обаждащите се да се разпределят между персонала на магазина и централния офис, например? Лесно е.

  • Разширени опашки за повиквания, менюта за избор, запис на глас? Всичко това е включено (и още!).

  • Искат ли разработчиците ви да управляват настройките чрез уеб бутон? Вградена функционалност.

Освен това: броят ви расте без усилие заедно с вашето МСП. Както по отношение на технологичните функционалности, така и по отношение на броя на клоновете и обаждащите се. Така че дайте на своя номер "облак" и вземете преднина пред успешното си бъдеще. Добре дошли на борда!

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.