Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се безплатно:
   0800-46 068

   Fax2mail

   Дори при повсеместното разпространение на електронната поща някои компании просто не могат да се откажат от нея от своите факс апарати. Функцията Belfabriek Fax to email предлага съвременен начин за за добавяне на функционалност на факса към вашата бизнес среда. Знаете ли, че много ресторанти за доставка все още използват факсове? Когато постъпи поръчка, тя се отпечатва автоматично.

   Предимствата

   Факс машините са технически остарели. Те изискват отделен инвестиция, поддръжка, могат да получават само един факс в даден момент и неизменно свършва хартията в най-неподходящия момент. Прехвърлянето на факс в електронна поща е идеалното решение за фирми, които редовно трябва да получават факсове. Разгледайте предимствата: Вашият факс е винаги на разположение С функцията Fax to email вашият факс е винаги на разположение. Можете да получавате няколко факса едновременно, така че изпращачът никога не получава сигнал за заето. Получаване на факсове като PDF файлове Нашата платформа преобразува факсове в PDF файлове и ги изпраща на електронната поща посочения от вас адрес. Можете да посочите един или няколко адреса. Не се изисква инсталация или настройка При използването на факс към имейл не е необходимо да инсталирате или конфигурирате

   нищо. Просто посочете кой номер искате да използвате и къде да изпратите факса по имейл.

   PDF файловете. Не се нуждаете от физически факс апарат или допълнителна телефонна линия. Четете факсове по всяко време, където и да се намирате Тъй като нашата функция "Факс към имейл" преобразува факсове в PDF файлове и ги изпраща на вашия имейл адрес, можете да четете факсовете си в момента, в който са на всяко устройство, съвместимо с електронна поща.

   Приложения Функцията за изпращане на факс към имейл може да се използва с всякакъв тип номера. Други организации могат да използват специален номер 0700 или местен номер, но можете да получавате факсове дори на номер 0800.