Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се безплатно:
   0800-46 068
   hero-functions

   Вашият бизнес телефонен номер е точно такъв, какъвто го искате

   Регистрирайте телефонния си номер в Belfabriek и ще имате пълен контрол над него благодарение на нашите удобни приложения и функции. Ще имате достъп в реално време до основните статистически данни и ще регулирате всички настройки с едно кликване. Навсякъде и по всяко време. Ясните връзки и тарифите не са единствените причини, поради които собствениците на фирми регистрират телефонния си номер в Belfabriek. С нашия щедър пакет от функции получавате повече функции, отколкото може да предложи всеки друг доставчик. Не по-малко важни са свободата и контролът, които имате благодарение на нашите приложения.

   Fax2mail

   Някои компании все още изпращат поръчки за продажби, фактури или договори по факс. С функцията "Факс към имейл" тези факсове удобно пристигат в пощенската ви кутия. Не е необходимо да притежавате физически факс апарат.

   VIP бял списък

   Искате ли да ограничите достъпа до телефонния си номер до ограничена група контакти? Белият списък на VIP ви позволява да запазите линиите си отворени за хората, за които е предназначен вашият номер.

   Webhook

   Задаване и актуализиране на номерата на дестинациите на вашия уебсайт с помощта на уеб бутон

   Директно пренасочване на повиквания

   Бизнес номерът ви е виртуален телефонен номер. Това означава, че входящите повиквания се пренасочват към избран от вас телефонен номер. Това може да бъде стационарен телефон, мобилен телефон или дори чуждестранен кол център. Вие решавате къде да се отгова

   Доставка на национални и международни повиквания

   Доставка на национални и международни повиквания? Няма проблем!

   Инструмент за текстови съобщения

   SMS съобщенията са чудесен начин за предаване на кратки текстове на вашите клиенти. Но как да изпратите SMS съобщение до големи групи?

   Меню на телефона

   Вашите бизнес партньори или клиенти искат да получат служител на линия възможно най-бързо. Но повечето служители няма да имат отговор на всеки възможен въпрос. Телефонното меню дава възможност на обаждащите се да се свържат с правилния човек възможно най-

   Обработка на препълнени повиквания

   Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Кампания в Adwords? Възторжени отзиви в сайт за сравнение? Няма проблем! Дори най-натовареният пик в обажданията не е проблем за нас.

   Опашка на повикващия

   Възможно е в някои моменти броят на едновременно обаждащите се да надхвърли броя на наличния персонал. Можете да се справите с тези пикове с помощта на виртуална опашка - удобна функция, достъпна за всеки клиент на Belfabriek.

   Поздравително съобщение

   "Благодарим ви, че се обадихте..." обикновено е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация.

   Промяна на разширението

   Вашият служебен номер е виртуален телефонен номер. Обажданията към този номер автоматично се прехвърлят към текущите ви телефони. Те могат да бъдат стационарни, мобилни, VOIP или традиционни. Можете да променяте номера на дестинацията, когато пожелаете и

   Статистика

   Основната цел на служебния или бизнес номера е да оптимизира наличността на вашата организация. Искате да обслужвате повече клиенти и да предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате тези цели? Цифрите не лъжат.

   Статистика на обажданията по имейл

   Вашият дневен, седмичен или месечен преглед на статистиката за обажданията се изпраща удобно по пощата. Разбира се, с вашия телефонен номер.

   Телефонен номер на няколко клона

   Нашата система IVR може да разпределя стотици едновременни обаждания в мрежата ви от клонове в цялата страна.

   Тон за предварително оповестяване

   Собствениците на фирми често използват няколко номера, всеки от които е предназначен за отделна цел или за интернет магазин. В тези случаи е полезно да бъдете предупредени на кой от вашите бизнес телефонни номера идва обаждането.

   Цифров телефонен секретар

   Никога няма да се налага да пропускате други обаждания. Дори когато всичките ви линии са заети, опашката е твърде дълга или не можете да приемете обаждането по друга причина.

   Черен списък

   Има ли обаждащи се, за които по някаква причина предпочитате да нямат достъп до някой от вашите номера? Блокирайте обажданията им с нашия лесен за използване черен списък и запазете линиите си отворени за важни обаждания.