Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050
hero-functions

Вашият бизнес телефонен номер е точно такъв, какъвто го искате

Регистрирайте телефонния си номер в Belfabriek и ще имате пълен контрол над него благодарение на нашите удобни приложения и функции. Ще имате достъп в реално време до основните статистически данни и ще регулирате всички настройки с едно кликване. Навсякъде и по всяко време. Ясните връзки и тарифите не са единствените причини, поради които собствениците на фирми регистрират телефонния си номер в Belfabriek. С нашия щедър пакет от функции получавате повече функции, отколкото може да предложи всеки друг доставчик. Не по-малко важни са свободата и контролът, които имате благодарение на нашите приложения.

VIP списък

Искате ли да предоставите достъп до служебния си телефонен номер само на определена група контакти? С помощта на VIP бял списък гарантирате, че линиите остават свободни за тези, за които е предназначен телефонният ви номер.

Webhook

Гъвкаво превключване на крайните дестинации чрез собствения ви уебсайт с помощта на webhook

Виртуален център за повиквания

С виртуален център за обслужване на повиквания сте сигурни, че обаждащите се са разпределени справедливо и равномерно между наличните колеги - у дома, в офиса или навсякъде другаде.

Директно пренасочване на повиквания

Фирменият ви номер е виртуален номер. Това означава, че всяко входящо повикване се пренасочва към друг телефон. Това може да бъде всеки стационарен или мобилен телефон.

Запис на повиквания

"Това обаждане може да бъде записано, за да се гарантира качеството на нашите услуги." Тези, които се обаждат на бизнес номер, редовно чуват подобно съобщение. Има вероятност тези номера да са хоствани от Belfabriek.

Инструмент за текстови съобщения

За кратки съобщения до вашите клиенти SMS-ите са отлично средство. Но как да ги изпратите на големи групи? Инструментът за SMS от Belfabriek е истински дар от Бога.

Международна телефония

Доставяне на телефонни обаждания в страната или в други държави? Няма проблем!

Меню на телефона

Клиентите ви предпочитат някой да се свърже с тях възможно най-скоро. Не всеки колега знае как да отговори на всеки въпрос. С помощта на меню за избор на телефон можете да свържете обаждащите се с правилния човек възможно най-бързо.

Обработка на препълване на повикването

Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Успешна рекламна кампания в Google? Похвални отзиви в сайт за сравнение? Няма проблем!

Опашки за повиквания

Възможно е да има случаи, когато обаждащите се са повече от наличния персонал на телефона. Тези пикови обаждания се обработват лесно от опашките за обаждания - чудесна функция за всеки клиент на Belfabriek.

Превръщане на текст в реч speechbot

Искате ли да получите съобщение за добре дошли на вашия номер? Не сте почитатели на собствения си глас? А наемането на професионален гласов актьор е твърде скъпо за вас?

Промяна на разширението на устройството

Calls to your virtual telephone number are automatically put through to your current phones. These can be landline, mobile or VoIP. You can change the destination number whenever and as often as you like.

Статистика

Избирате телефонен номер главно за да оптимизирате достъпността на вашата компания. Искате да отговаряте на повече обаждания и да им предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате желаните цели? Нашите статистически данни.

Статистика на обажданията по имейл

Вашият дневен, седмичен или месечен преглед на статистиката за обажданията се изпраща удобно по пощата. Разбира се, с вашия телефонен номер.

Съобщение за добре дошли

"Благодарим ви, че се обадихте..." обикновено е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация.

Телефонен номер на няколко клона

Нашата платформа IVR може да разпределя стотици едновременни обаждания във всички клонове в една или повече области.

Тон преди обявяването

Много предприемачи имат няколко номера за различни цели или уеб магазини. В такъв случай е полезно още в началото на разговора да знаете на кой телефонен номер се обаждате!

Филтър

Има ли обаждащи се, на които предпочитате да не давате достъп до определен номер? Можете лесно да ги блокирате с функцията за филтриране на повиквания. По този начин запазвате телефоните си свободни за важните обаждания.

Цифров телефонен секретар

Никога няма да пропуснете обаждане, дори ако всичките ви колеги са заети, опашката е твърде дълга или не можете да отговорите по други причини.

Задоволени клиенти на Belfabriek: