Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Филтър

Има ли обаждащи се, на които предпочитате да не предоставяте достъп до определен номер по някаква причина? Можете лесно да ги блокирате с функцията за филтриране на повиквания. По този начин запазвате телефоните си свободни за важните обаждания.

Филтрите за повиквания от Belfabriek работят просто и ефективно. Можете да съставяте временни или постоянни списъци с телефонни номера, за които вашият телефонен номер не е достъпен.

Обаждащият се от един от тези номера ще чуе лента със съобщение. Това може да бъде друг номер, на който да се обади, или съобщение, че номерът е предназначен само за клиенти.

Предимствата


Само оторизирани обаждащи се

Служителите ви могат да съсредоточат вниманието си върху оторизирани обаждащи се (например само клиенти). Клиентите ви ще забележат усмивката, която това поставя на лицата им.


По-добро фокусиране

Нежеланите повиквания разсейват вниманието на Вашите служители. Черният списък гарантира, че те могат да останат фокусирани върху предоставянето на качествено обслужване.


По-добро обслужване

Повишената удовлетвореност от работата, повишената концентрация и намаленото времево натоварване означават, че Вашите агенти могат да предоставят по-добро обслужване.

Задоволени клиенти на Belfabriek: