Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Черен списък

Черните списъци на Belfabriek са лесни за използване и много ефективни. Въведете временни или постоянни списъци с номера, които не трябва да имате достъп до вашия номер. Можете да активирате черни списъци за отделни номера или за цели диапазони.

Обажданията от номер в черния списък се пренасочват към вашия черен списък гласово съобщение. Можете да използвате това съобщение, за да препратите обаждащия се към друг номер или да информирате обаждащия се, че използваният от него номер е предназначен само за клиенти.

Предимствата Само оторизирани обаждащи се Служителите ви могат да съсредоточат вниманието си върху оторизирани обаждащи се (напр. само клиенти). Клиентите ви ще забележат усмивката, която това предизвиква. лицата им. Подобрено фокусиране Нежеланите повиквания разсейват вниманието на вашите служители. Черен списък гарантира, че те могат да останат фокусирани върху предоставянето на качествени услуги. По-добро обслужване Повишената удовлетвореност от работата, повишената концентрация и намаленото времево натоварване означава, че вашите агенти могат да предоставят по-добри услуги.

Активирайте черния си списък Функцията за черен списък е включена в абонамента ви за Belfabriek. Можете да я активирате по всяко време без допълнително заплащане. Нашите номера и допълнителни функции работят с всяка телефонна система и телекомуникационен доставчик. Вие не да правите промени в настоящата си телефонна инфраструктура, за да използвате телефонния номер на Belfabriek. За повече информация или за помощ при активирането на черен списък се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти на безплатния телефон 0800-BELFABRIEK Все още не сте клиент? Нашата пълна гама от функции е достъпна за всички собственици на Belfabriek 0800, 0900, 085 и 088. За повече информация ни се обадете на безплатния телефон 0800-BELFABRIEK

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.