Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Фиксиран номер в мобилния телефон

Идеален за малкия и начинаещ предприемач!

Искате ли (допълнителен) служебен телефонен номер? Искате ли да го препратите на мобилния си телефон? Тогава можем да го организираме още същия ден. За начална цена от само 9,95 евро на месец.

Намерете номер 0700 или местен номер в нашия магазин за номера, попълнете формуляра за заявка и ние ще пренасочим всички входящи повиквания към вашия мобилен телефон още същия ден.

Искате ли да разширите обхвата след известно време, например с множество потребители? Или бюро VOIP? Това също е възможно. Всичко това е възможно в рамките на платформата Belfabriek, така че винаги можете да се разширявате и да растете. Ние ще растем заедно с вас!

Ако след известно време телефонният ви номер получава повече обаждания, можете да го превърнете във виртуален номер с 2 или повече потребители. След това можете да прехвърлите входящите повиквания към ваш колега или партньор. Така че никога няма да загубите обаждане!

Тази опция е изключително популярна в рамките на нашия пакет от възможности и като бизнес потребител винаги е по-добра от поставянето на мобилен номер в уебсайта или папката, защото тогава винаги оставате с един телефон. При тази опция имате хубав номер 0700 или местен номер и можете да започнете с малка сума на месец!

Удобни функции

hero-functions

Портал Belfabriek

Порталът Belfabriek е централният център на нашата платформа за телефония. Тук можете лесно да:

  • Изтегляне на фактури

  • Добавяне на телефонни номера и потребители

  • Включване и изключване на функции

  • Качване на гласови файлове за менюта за избор и текстове на съобщения

Достижимост

Тази функция ви позволява да направите така, че да сте на разположение или да не сте на разположение за приемане на повиквания.

Ако желаете, можете лесно да препратите своя номер в Belfabriek на друг потребител. По този начин можете да изградите мини кол център, в който всеки може да отговори на вашия телефонен номер.

Така не сте приковани към един мобилен номер, а сте гъвкаво на разположение и никога не пропускате обаждане. Дори ако сте твърде заети, за да отговорите!

Статистика

В нашия портал можете да видите статистиката за обажданията си в реално време:
  • Кои са най-натоварените часове на деня, кои са най-натоварените дни от седмицата?

  • Използвах телефонния номер в обява, даде ли резултат?

  • Каква е средната продължителност на разговора?

Като предприемач можете да виждате всички статистически данни, точно както в Google Adwords. Ако ги сравните, може да откриете интересна информация за това как да рекламирате още по-добре!

Вашият фирмен телефонен номер, точно както го искате

Позволете на нашите колеги да настроят телефонния ви номер точно както искате. След това можете лесно да направите промени сами или да ни помолите да ги направим вместо вас, за да не се налага да го правите!

VIP списък

Искате ли да предоставите достъп до служебния си телефонен номер само на определена група контакти? С помощта на VIP бял списък гарантирате, че линиите остават свободни за тези, за които е предназначен телефонният ви номер.

Webhook

Гъвкаво превключване на крайните дестинации чрез собствения ви уебсайт с помощта на webhook

Виртуален център за повиквания

С виртуален център за обслужване на повиквания сте сигурни, че обаждащите се са разпределени справедливо и равномерно между наличните колеги - у дома, в офиса или навсякъде другаде.

Директно пренасочване на повиквания

Фирменият ви номер е виртуален номер. Това означава, че всяко входящо повикване се пренасочва към друг телефон. Това може да бъде всеки стационарен или мобилен телефон.

Запис на повиквания

"Това обаждане може да бъде записано, за да се гарантира качеството на нашите услуги." Тези, които се обаждат на бизнес номер, редовно чуват подобно съобщение. Има вероятност тези номера да са хоствани от Belfabriek.

Инструмент за текстови съобщения

За кратки съобщения до вашите клиенти SMS-ите са отлично средство. Но как да ги изпратите на големи групи? Инструментът за SMS от Belfabriek е истински дар от Бога.

Международна телефония

Доставяне на телефонни обаждания в страната или в други държави? Няма проблем!

Меню на телефона

Клиентите ви предпочитат някой да се свърже с тях възможно най-скоро. Не всеки колега знае как да отговори на всеки въпрос. С помощта на меню за избор на телефон можете да свържете обаждащите се с правилния човек възможно най-бързо.

Обработка на препълване на повикването

Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Успешна рекламна кампания в Google? Похвални отзиви в сайт за сравнение? Няма проблем!

Опашки за повиквания

Възможно е да има случаи, когато обаждащите се са повече от наличния персонал на телефона. Тези пикови обаждания се обработват лесно от опашките за обаждания - чудесна функция за всеки клиент на Belfabriek.

Превръщане на текст в реч speechbot

Искате ли да получите съобщение за добре дошли на вашия номер? Не сте почитатели на собствения си глас? А наемането на професионален гласов актьор е твърде скъпо за вас?

Промяна на разширението на устройството

Calls to your virtual telephone number are automatically put through to your current phones. These can be landline, mobile or VoIP. You can change the destination number whenever and as often as you like.

Статистика

Избирате телефонен номер главно за да оптимизирате достъпността на вашата компания. Искате да отговаряте на повече обаждания и да им предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате желаните цели? Нашите статистически данни.

Статистика на обажданията по имейл

Вашият дневен, седмичен или месечен преглед на статистиката за обажданията се изпраща удобно по пощата. Разбира се, с вашия телефонен номер.

Съобщение за добре дошли

"Благодарим ви, че се обадихте..." обикновено е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация.

Телефонен номер на няколко клона

Нашата платформа IVR може да разпределя стотици едновременни обаждания във всички клонове в една или повече области.

Тон преди обявяването

Много предприемачи имат няколко номера за различни цели или уеб магазини. В такъв случай е полезно още в началото на разговора да знаете на кой телефонен номер се обаждате!

Филтър

Има ли обаждащи се, на които предпочитате да не давате достъп до определен номер? Можете лесно да ги блокирате с функцията за филтриране на повиквания. По този начин запазвате телефоните си свободни за важните обаждания.

Цифров телефонен секретар

Никога няма да пропуснете обаждане, дори ако всичките ви колеги са заети, опашката е твърде дълга или не можете да отговорите по други причини.

Изпробвайте системата Belfabriek още днес!

Система, която работи за всички служители: у дома и в офиса.

Пробвайте сега!

Задоволени клиенти на Belfabriek:

system-hard-phone-thumb

VoIP телефон

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

system-soft-phone-thumb

Софтуерен телефон

Получаване и осъществяване на бизнес обаждания от съществуващите ви мобилни телефони

system-web-interface-thumb

Уеб интерфейс

Управление на всички телефонни номера и връзки онлайн

system-mobile-apps-thumb

Мобилни приложения

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

Фиксиран номер на мобилен телефон

Вашите обаждания директно към мобилния ви телефон