Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Фиксиран номер в мобилния телефон

Идеален за малкия и начинаещ предприемач!

Искате ли (допълнителен) служебен телефонен номер? Искате ли да го препратите на мобилния си телефон? Тогава можем да го организираме още същия ден. За начална цена от само 9,95 евро на месец.

Намерете номер 0700 или местен номер в нашия магазин за номера, попълнете формуляра за заявка и ние ще пренасочим всички входящи повиквания към вашия мобилен телефон още същия ден.

Искате ли да разширите обхвата след известно време, например с множество потребители? Или бюро VOIP? Това също е възможно. Всичко това е възможно в рамките на платформата Belfabriek, така че винаги можете да се разширявате и да растете. Ние ще растем заедно с вас!

Ако след известно време телефонният ви номер получава повече обаждания, можете да го превърнете във виртуален номер с 2 или повече потребители. След това можете да прехвърлите входящите повиквания към ваш колега или партньор. Така че никога няма да загубите обаждане!

Тази опция е изключително популярна в рамките на нашия пакет от възможности и като бизнес потребител винаги е по-добра от поставянето на мобилен номер в уебсайта или папката, защото тогава винаги оставате с един телефон. При тази опция имате хубав номер 0700 или местен номер и можете да започнете с малка сума на месец!

Удобни функции

hero-functions

Портал Belfabriek

Порталът Belfabriek е централният център на нашата платформа за телефония. Тук можете лесно да:

  • Изтегляне на фактури

  • Добавяне на телефонни номера и потребители

  • Включване и изключване на функции

  • Качване на гласови файлове за менюта за избор и текстове на съобщения

Достижимост

Тази функция ви позволява да направите така, че да сте на разположение или да не сте на разположение за приемане на повиквания.

Ако желаете, можете лесно да препратите своя номер в Belfabriek на друг потребител. По този начин можете да изградите мини кол център, в който всеки може да отговори на вашия телефонен номер.

Така не сте приковани към един мобилен номер, а сте гъвкаво на разположение и никога не пропускате обаждане. Дори ако сте твърде заети, за да отговорите!

Статистика

В нашия портал можете да видите статистиката за обажданията си в реално време:
  • Кои са най-натоварените часове на деня, кои са най-натоварените дни от седмицата?

  • Използвах телефонния номер в обява, даде ли резултат?

  • Каква е средната продължителност на разговора?

Като предприемач можете да виждате всички статистически данни, точно както в Google Adwords. Ако ги сравните, може да откриете интересна информация за това как да рекламирате още по-добре!

Вашият фирмен телефонен номер, точно както го искате

Позволете на нашите колеги да настроят телефонния ви номер точно както искате. След това можете лесно да направите промени сами или да ни помолите да ги направим вместо вас, за да не се налага да го правите!

VIP бял списък

Искате ли да ограничите достъпа до телефонния си номер до ограничена група контакти? Белият списък на VIP ви позволява да запазите линиите си отворени за хората, за които е предназначен вашият номер.

Webhook

Задаване и актуализиране на номерата на дестинациите на вашия уебсайт с помощта на уеб бутон

Директно пренасочване на повиквания

Бизнес номерът ви е виртуален телефонен номер. Това означава, че входящите повиквания се пренасочват към избран от вас телефонен номер. Това може да бъде стационарен телефон, мобилен телефон или дори чуждестранен кол център.

Доставка на национални и международни повиквания

Доставка на национални и международни повиквания? Няма проблем!

Запис на повиквания

"Разговорът може да бъде записан с цел осигуряване на качеството." Ако се обаждате на номера на службата, ще чуете съобщение в този смисъл, което се използва редовно. А ако това са холандски номера за услуги, има вероятност те да са хоствани от Belfabriek.

Инструмент за текстови съобщения

SMS съобщенията са чудесен начин за предаване на кратки текстове на вашите клиенти. Но как да изпратите SMS съобщение до големи групи?

Меню на телефона

Телефонното меню позволява на обаждащите се да се свържат с правилния човек възможно най-скоро.

Обработка на препълнени повиквания

Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Кампания в Adwords? Възторжени отзиви в сайт за сравнение? Няма проблем! Дори най-натовареният пик в обажданията не е проблем за нас.

Опашка на повикващия

Възможно е в някои моменти броят на едновременно обаждащите се да надхвърли броя на наличния персонал. Можете да се справите с тези пикове с помощта на виртуална опашка - удобна функция, достъпна за всеки клиент на Belfabriek.

Поздравително съобщение

"Благодарим ви, че се обадихте..." обикновено е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация.

Промяна на разширението

Вашият служебен номер е виртуален телефонен номер. Обажданията към този номер автоматично се прехвърлят към текущите ви телефони. Те могат да бъдат стационарни, мобилни, VOIP или традиционни.

Статистика

Основната цел на служебния или бизнес номера е да оптимизира наличността на вашата организация. Искате да обслужвате повече клиенти и да предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате тези цели? Цифрите не лъжат.

Статистика на обажданията по имейл

Вашият дневен, седмичен или месечен преглед на статистиката за обажданията се изпраща удобно по пощата. Разбира се, с вашия телефонен номер.

Телефонен номер на няколко клона

Нашата система IVR може да разпределя стотици едновременни обаждания в мрежата ви от клонове в цялата страна.

Тон за предварително оповестяване

Собствениците на фирми често използват няколко номера, всеки от които е предназначен за отделна цел или за интернет магазин. В тези случаи е полезно да бъдете предупредени на кой от вашите бизнес телефонни номера идва обаждането.

Цифров телефонен секретар

Никога няма да се налага да пропускате други обаждания. Дори когато всичките ви линии са заети, опашката е твърде дълга или не можете да приемете обаждането по друга причина.

Черен списък

Има ли обаждащи се, за които по някаква причина предпочитате да нямат достъп до някой от вашите номера? Блокирайте обажданията им с нашия лесен за използване черен списък и запазете линиите си отворени за важни обаждания.

Изпробвайте системата Belfabriek още днес!

Система, която работи за всички служители: у дома и в офиса.

Пробвайте сега!
system-soft-phone-thumb

Софтуерен телефон

Получаване и осъществяване на бизнес обаждания от съществуващите ви мобилни телефони

system-hard-phone-thumb

VoIP телефон

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

system-web-interface-thumb

Уеб интерфейс

Управление на всички телефонни номера и връзки онлайн

system-mobile-apps-thumb

Мобилни приложения

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

Фиксиран номер на мобилен телефон

Вашите обаждания директно към мобилния ви телефон

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.