Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се безплатно:
   0800-46 068

   Тон за предварително оповестяване

   Разработихме тона преди обявяването специално за за тази цел. Когато активирате тази функция, ще чуете кратък и лесен разпознаваем гласов файл в началото на всяко повикване. Това ви позволява да разберете кой от вашите телефонни номера се обажда.

   Предимствата

   Започнете всеки разговор с правилна основа

   Когато чуете гласовия файл, знаете кой от вашите бизнес номера се обажда. Това ви позволява да започвате всяко обаждане безпроблемно.

   Избор на ясно различими тонове

   Belfabriek предлага 6 различни, ясно различими стандартни гласови файлове. Изберете предпочитания от вас тон или качете свой собствен глас файл.

   Belfabriek предлага няколко различни предварителни съобщения тонове (шепот)

   Слушайте сами

   Изберете свой собствен гласов файл

   Фабриката за обаждания предлага 6 различни стандартни предварителни звукови сигнали. Можете да ги зададете от контролния панел. Можете да също така да пробвате различните тонове. Можете дори да използвате свой собствен аудиофайл - или тон или текст - за предварителни съобщения.

   Лесно за внедряване и без допълнително заплащане

   Както виждате: Фабриката за обаждания ви предупреждава за Преди да приемете обаждането, можете да отговорите на всеки професионално да отговаряте на обажданията. Тази услуга е включена в стандартната цена на всички Фабрика за обаждания. За повече информация ни се обадете на безплатния телефон 0800-46 068.

   Все още не сте клиент? Тази удобна функция е само една от причините, поради които все по-голям брой фирми избират Belfabriek, за да да обработват своите служебни номера.