Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Уеб интерфейс

С лесния за използване и добре разработен уеб интерфейс можете лесно да управлявате важни настройки и контакти в системата.

system-web-interface

Уеб интерфейс

Телефонната система на Belfabriek работи с всички марки и типове телефони, но ако желаете да се възползвате от най-доброто и да имате възможност за включване, телефоните Yealink се доставят с всеки акаунт на Belfabriek.

Ние доставяме телефоните предварително конфигурирани, а вие включвате новия телефон към мрежата си.

Телефонът се свързва с нашите телефонни сървъри веднага щом получи интернет връзка и ето, че вече имате работещ телефон.

Предлагаме 5-годишна гаранция за тези телефони, така че можете да сте сигурни, че ще се наслаждавате на тези устройства дълго време.

Нашата платформа е напълно оптимизирана за технологията и функционалността на Yealink. Функционалните клавиши работят оптимално и ви предлагаме да управлявате адресната книга на тези устройства чрез нашия портал.

Yealink T43U SIP накратко

Богат на функции SIP телефон за работещите в коуъркинг пространство

 • Функции на потребителския интерфейс
  • 3,7-инчов екран с подсветка
 • Аудио функции
  • Optima HD voice с акустичен щит и интелигентно филтриране на шума
 • Основни характеристики
  • До 12 акаунта SIP
  • Поддръжка на PoE
  • Стойка с два регулируеми ъгъла, възможност за монтиране на стена
 • Разширени функции
  • Wi-Fi чрез WF40/WF50, Bluetooth чрез BT41
  • Поддръжка на разширителни модули
  • Поддържа запис през USB
 • Свързаност
  • Два USB порта, двоен порт Gigabit Ethernet
  • Слушалки, поддръжка на EHS

Вашият фирмен телефонен номер е точно такъв, какъвто го искате

system-web-interface

Позволете на нашите служители да настроят телефонния ви номер по желания от вас начин. След това можете лесно да направите корекциите сами или да ни помолите да ги направим вместо вас, за да не се притеснявате за това.

VIP списък

Искате ли да предоставите достъп до служебния си телефонен номер само на определена група контакти? С помощта на VIP бял списък гарантирате, че линиите остават свободни за тези, за които е предназначен телефонният ви номер.

Webhook

Гъвкаво превключване на крайните дестинации чрез собствения ви уебсайт с помощта на webhook

Виртуален център за повиквания

С виртуален център за обслужване на повиквания сте сигурни, че обаждащите се са разпределени справедливо и равномерно между наличните колеги - у дома, в офиса или навсякъде другаде.

Директно пренасочване на повиквания

Фирменият ви номер е виртуален номер. Това означава, че всяко входящо повикване се пренасочва към друг телефон. Това може да бъде всеки стационарен или мобилен телефон.

Запис на повиквания

"Това обаждане може да бъде записано, за да се гарантира качеството на нашите услуги." Тези, които се обаждат на бизнес номер, редовно чуват подобно съобщение. Има вероятност тези номера да са хоствани от Belfabriek.

Инструмент за текстови съобщения

За кратки съобщения до вашите клиенти SMS-ите са отлично средство. Но как да ги изпратите на големи групи? Инструментът за SMS от Belfabriek е истински дар от Бога.

Международна телефония

Доставяне на телефонни обаждания в страната или в други държави? Няма проблем!

Меню на телефона

Клиентите ви предпочитат някой да се свърже с тях възможно най-скоро. Не всеки колега знае как да отговори на всеки въпрос. С помощта на меню за избор на телефон можете да свържете обаждащите се с правилния човек възможно най-бързо.

Обработка на препълване на повикването

Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Успешна рекламна кампания в Google? Похвални отзиви в сайт за сравнение? Няма проблем!

Опашки за повиквания

Възможно е да има случаи, когато обаждащите се са повече от наличния персонал на телефона. Тези пикови обаждания се обработват лесно от опашките за обаждания - чудесна функция за всеки клиент на Belfabriek.

Превръщане на текст в реч speechbot

Искате ли да получите съобщение за добре дошли на вашия номер? Не сте почитатели на собствения си глас? А наемането на професионален гласов актьор е твърде скъпо за вас?

Промяна на разширението на устройството

Calls to your virtual telephone number are automatically put through to your current phones. These can be landline, mobile or VoIP. You can change the destination number whenever and as often as you like.

Статистика

Избирате телефонен номер главно за да оптимизирате достъпността на вашата компания. Искате да отговаряте на повече обаждания и да им предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате желаните цели? Нашите статистически данни.

Статистика на обажданията по имейл

Вашият дневен, седмичен или месечен преглед на статистиката за обажданията се изпраща удобно по пощата. Разбира се, с вашия телефонен номер.

Съобщение за добре дошли

"Благодарим ви, че се обадихте..." обикновено е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация.

Телефонен номер на няколко клона

Нашата платформа IVR може да разпределя стотици едновременни обаждания във всички клонове в една или повече области.

Тон преди обявяването

Много предприемачи имат няколко номера за различни цели или уеб магазини. В такъв случай е полезно още в началото на разговора да знаете на кой телефонен номер се обаждате!

Филтър

Има ли обаждащи се, на които предпочитате да не давате достъп до определен номер? Можете лесно да ги блокирате с функцията за филтриране на повиквания. По този начин запазвате телефоните си свободни за важните обаждания.

Цифров телефонен секретар

Никога няма да пропуснете обаждане, дори ако всичките ви колеги са заети, опашката е твърде дълга или не можете да отговорите по други причини.

Изпробвайте системата Belfabriek още днес!

Система, която работи за всички служители: у дома и в офиса.

Пробвайте сега!

Задоволени клиенти на Belfabriek:

system-hard-phone-thumb

VoIP телефон

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

system-soft-phone-thumb

Софтуерен телефон

Получаване и осъществяване на бизнес обаждания от съществуващите ви мобилни телефони

system-web-interface-thumb

Уеб интерфейс

Управление на всички телефонни номера и връзки онлайн

system-mobile-apps-thumb

Мобилни приложения

Предварително конфигуриран и програмиран телефон Belfabriek.

Фиксиран номер на мобилен телефон

Вашите обаждания директно към мобилния ви телефон