Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Цифров телефонен секретар

Във всички тези случаи обаждащите се могат да оставят съобщение на вашия цифров телефонния секретар.

Предимствата Увеличете наличността си Защото никога няма да пропуснете обаждане и можете да възпроизвеждате и отговаряте на съобщенията в удобно за вас време, ще увеличите наличността си. Подобряване на удовлетвореността на клиентите Обаждащите се ще имат по-добро мнение за организацията ви. ако им предложите възможност да оставят съобщение и обещаете да се обадите обратно в най-скоро време. Не е необходим допълнителен софтуер Съобщенията се записват във формат mp3, който можете да възпроизвеждате с стандартния аудио софтуер, който вече е инсталиран на вашия компютър, таблет или телефон. Цялата необходима информация е под ръка. Всичко, от което се нуждаете, за да отговорите на обажданията и да или оплакване, вече е включена в имейла: номерът на обаждащия се, съобщението му, а също и какви избори е направил обаждащият се в телефонното меню или какъв пощенски код е въвел.

Активирайте собствения си цифров телефонен секретар днес Цифровият телефонен секретар (наричан също гласова поща) е включен във всеки абонамент за Belfabriek. Можете да активирате тази функция по всяко време, без допълнително заплащане. И нашите телефонни номера и допълнителни функции работят с всяка телефонна система и мрежа. Не е необходимо да правите каквито и да било промени в настоящата си инфраструктура, за да използвате телефонен номер на Belfabriek. Имате ли въпроси относно нашия цифров телефонен секретар или имате нужда от помощ при регистрацията на телефонния си номер? Можете да се свържете с нашия приятелски отдел за обслужване на клиенти в работно време на телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.