Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Цифров телефонен секретар

Никога няма да пропуснете обаждане, дори ако всичките ви колеги са заети, опашката е твърде дълга или не можете да отговорите по други причини.

Във всички тези случаи обаждащите се могат да оставят съобщение, като използват гласова поща.

Ще получите звуковия запис по имейл. Така че никога повече няма да се наложи да пропуснете (потенциален) клиент. 

Но какво ще кажете за създаването на линия за поръчки въз основа на тази гласова поща? Голяма група лекари вече са създали линия за поръчки по този начин. Хубавото е, че тези гласови имейли пристигат като звукови файлове във вашата електронна поща. Така че можете да ги слушате в свободното си време и да ги редактирате, ако е необходимо.

Предимствата


Увеличете наличността си

Фактът, че никога повече няма да пропуснете обаждане и че можете да работите със записаните съобщения в удобно за вас време, увеличава вашата достъпност.


Повишаване на удовлетвореността на клиентите

Обаждащите се възприемат вашата организация като по-достъпна, ако могат да оставят съобщение, след като им обещаете, че ще се свържете с тях възможно най-скоро.


Не е необходим допълнителен софтуер

Получавате всяко записано съобщение във формат .mp3, който може да се възпроизвежда със стандартен аудио софтуер, който вече имате на компютъра, таблета или телефона си.

Включете своя цифров телефонен секретар още днес !

Гласовата поща е включена в абонамента за Belfabriek. Можете да активирате тази функция по всяко време, без да плащате нищо допълнително. Нашите номера и допълнителни функции работят с всеки телефон. Имате ли въпроси относно нашия цифров телефонен секретар или имате нужда от помощ при регистрацията? Нашите любезни колеги са на разположение да ви помогнат в рамките на работното време. Свържете се с нас!

Задоволени клиенти на Belfabriek: