Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050
Oplossingen voor de Bouwwereld

Решения за строителната индустрия

  • отговаряне на виртуалния ви номер с няколко колеги

  • никога повече не пропускайте поръчка!

  • на живо в рамките на 1 работен ден

Идеални решения за строителната индустрия Независимо дали сте електротехник, водопроводчик, дърводелец или бояджия: местен или национален номер на вашия номер на вашия автобус или уебсайт привлича допълнително внимание и придава на компанията професионален имидж. Това увеличава шанса клиентите да ви се обадят вместо на вашия се обадят на вас вместо на конкуренцията! Но как да отговорите на тези обаждания? когато сте до вежди в работен прах, а стационарният ви телефон е на километри разстояние?

Като пренасочите обаждащите се към мобилния си телефон! С местния или националния от Belfabriek вие определяте кой телефон да звъни. Това може да бъде стационарният телефон, ако сте в офиса или вкъщи през деня. Или на мобилния ви телефон. И можете да променяте това гъвкаво. Където и да получавате обажданията, клиентите винаги се обаждат на разпознаваем номер. Също така е идеален за реклама на други уебсайтове, като пазари например ! Строителна мрежа в цялата страна Ако имате няколко колеги, можете също така да изберете да отговаряте на телефона последователно. С помощта на нашето приложение вие решавате кой е на разположение и в какъв ред колегите имат "телефонен ред". Това предлага и възможност за съвместна работа с други строителни специалисти в цялата страна. Помислете за специалисти на свободна практика, които предлагат същите услуги в други региони. Като рекламирате с централен номер и пренасочвате обаждащите се към специалист X или Y въз основа на техния код на района, изведнъж ставате част от общонационална организация за работа. Изграждане на Belfabriek Искате да предложите на клиентите си още повече услуги? Тогава използвайте втори номер за съобщения за неизправности или като денонощна линия за помощ, например. По този начин клиентите ви ще знаят, че могат буквално да разчитат на вас.

Точно както можете да разчитате на телефонните решения от Belfabriek. Затова поръчайте хубав красив номер в нашия онлайн магазин за номера !

Задоволени клиенти на Belfabriek: