Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068
Oplossingen voor de Bouwwereld

Решения за строителната индустрия

  • красиви телефонни номера на името на вашата компания

  • умело персонализирани, с включени всички функции

  • в рамките на 1 работен ден

Идеални решения за строителната индустрия

Независимо дали сте електротехник, водопроводчик, дърводелец или бояджия: номер 0700 или 0800 на вашия номер в автобуса или на уебсайта привлича допълнително внимание и придава на компанията професионален имидж. Това увеличава шанса клиентите да ви се обадят вместо на вашия се обадят на вас вместо на конкуренцията! Но как да отговорите на тези обаждания? когато сте до вежди в работен прах, а стационарният ви телефон е на километри разстояние? на километри?

Като се обаждате от мобилния си телефон! С телефон 0700 или 0800 от Belfabriek вие решавате на кой телефон ще звъни. Това може да бъде стационарният телефон, ако сте вкъщи или в офиса през деня. вкъщи. Или мобилният ви телефон. Където и да получавате обажданията; клиентите винаги се обаждат винаги се обаждат на разпознаваем номер. Също така е идеален за реклама както онлайн, така и офлайн, например!

Строителна мрежа в цялата страна

Ако имате няколко колеги, можете да изберете да се редувате в обслужването на телефона (м/ж). С нашето (безплатно!) приложение решавате кой е на разположение и в какъв ред служителите да се редуват на телефона. Това предлага и възможност за съвместна работа с други строителни специалисти в цялата страна. Помислете за служители на свободна практика, които предлагат същите услуги в други региони. Като рекламирате с централен номер и пренасочвате нашите обаждащи се, въз основа на техния код на района, към специалиста X или Y, изведнъж ставате част от национална организация на майсторите.

Строителство в Callfactory

Искате да предложите на клиентите си още по-качествено обслужване? Тогава използвайте втори номер за за съобщения за неизправности или като денонощна линия за помощ, например. По този начин клиентите ви ще знаят, че могат буквално да разчитат на вас. Точно както можете да телефонните решения от Belfabriek. Така че поръчайте (а) красив(и) номер(а) в нашия онлайн магазин или донесете текущия си телефонен(и) номер(а) при нас!

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.