Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Статистика на обажданията по имейл

Можете да видите статистиката си онлайн в контролния панел, но можете също така да изберете да получавате статистиката си ежедневно или седмично по имейл. Можете да видите с един поглед кои са най-натоварените часове от деня, както и както и най-натоварените дни от седмицата, и кои са най-често обаждащите се.

Предимствата Автоматизирани отчети Оставете статистиката да дойде при вас. Получавайте ежедневните или седмичните си отчет като по часовник. Вие избирате кога Можете да зададете колко често искате да получавате тези статистически отчети. Можете да изберете ежедневно, седмично или месечно. Множество получатели Можете също така да изберете да споделите статистиката си за обажданията с други заинтересовани страни. Позволете на колегите си да се запознаят с информацията, като просто добавите техните имейл адреси. Как изглеждат отчетите по имейл? Снимка на екрана на имейл отчет на Belfabriek в пощенския ви клиент.

Получете първия си доклад утре Подобно на всички останали функции на Belfabriek, статистиката на обажданията е бързо и лесно да се конфигурира. Ако имате въпроси, можете да ни се обадите на безплатния телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.