Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Статистика

Избирате служебен телефонен номер главно за да оптимизирате достъпността на вашата компания. Искате да отговаряте на повече обаждания и да им бъдете полезни. Но как да разберете дали постигате желаните цели? Всъщност: измерването е познание.

Една от най-използваните функции на Belfabriek е таблото за статистически данни. Тук можете да видите точно кой, кога, за колко време и откъде се е обаждал. За ваше удобство сме поставили "най-добрите резултати" в класации, така че можете да видите с един поглед колко добре се справя телефонният ви отдел или кои са обаждащите се.

Можете също така веднага да видите кои са най-натоварените дни от седмицата и кои са най-натоварените часове на деня. Удобно за прецизиране на персонала. Кое е най-подходящото време за почивка?

Предимствата

Ето кои са най-големите предимства на статистиката Belfabriek:


Оптимизирайте обслужването си

Знайте кой генерира най-много и най-малко обратни повиквания. Използвайте тази информация, за да направите телефонното си меню по-ефективно.


Познайте редовните си обаждащи се

Измервайте ефективността на маркетинговите си кампании и научете кои реклами генерират най-много обаждания.


Достъпни офлайн

Искате ли да извършвате по-усъвършенствани анализи? С натискането на един бутон можете да изтеглите данните във формат Excel или XML. Импортирайте данните в собствения си софтуер, за да приложите собствени филтри и изчисления.


Предприемете незабавни действия

Тъй като нашите статистически данни са в реално време, можете незабавно да реагирате на пиковите стойности, например чрез разпределяне на допълнителни служители.


Винаги достатъчно персонал

Статистиката ви дава представа за седмичните модели на обажданията. Някои дни са бавни, други са по-натоварени и изискват по-голям персонал.

Мощни комбинации с други функции

Тези статистически данни са безценни; те могат да бъдат в основата на решения, които непрекъснато подобряват телефонната ви услуга. А като ги комбинирате с други функции, включени във вашия бизнес номер, можете да изградите невероятна бизнес телефонна система.

Не е необходимо постоянно да влизате в системата, за да четете статистическите си данни. Една от многото възможности, които предоставяме на нашите клиенти предприемачи, е да планирате автоматични отчети: да получавате ежедневни, седмични или месечни отчети с ключови статистически данни на Вашия имейл адрес.

Когато активирате запис на разговори, Belfabriek ще записва аудиофайловете на вашите разговори. Можете да комбинирате тази функция със статистическите си данни, за да установите защо някои обаждания отнемат толкова много време или защо определен клиент многократно се обажда обратно.

Интеграция в реално време в собствената ви софтуерна среда

Бихте ли искали да интегрирате мощта на нашите усъвършенствани статистики в собствената си софтуерна среда? Няма проблем. Нашият API за статистически данни ви позволява да импортирате данните за използване във вашия собствен софтуер или приложения. Това разкрива безкрайни възможности за разширяване и комбиниране на вашите статистически данни. 

24/7 достъп до вашата статистика

Клиентите на Belfabriek могат да влязат в системата по всяко време, за да проверят състоянието на своя бизнес телефонен номер. А ако все още нямате бизнес номер на Belfabriek? Вижте кои 0800, местни и национални номера са налични в момента. Нашите прозрачни цени и изчерпателен набор от функции вече са се харесали на хиляди фирми, както големи, така и малки!

Задоволени клиенти на Belfabriek: