Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Статистика

Основната цел на служебния или бизнес номера е да оптимизира наличността на вашата организация. Искате да обслужвате повече клиенти и да предоставяте по-добри услуги. Но как да разберете дали постигате тези цели? Цифрите не лъжат.

Информационното табло за статистиката е една от най-използваните функции на Belfabriek. То ви показва точно кой и кога се е обадил, колко време е останал на линията и откъде се е обадил. За ваше удобство класираме "най-популярните обаждащи се", така че можете да видите с един поглед колко добре се справя телефонният ви екип и кой се обажда обратно. Можете също така да видите най-натоварените дни от седмицата и най-натоварените часове от деня. Полезна информация за прецизиране на решенията ви за персонала. Кои са най-подходящите моменти за планиране на почивките?

Предимствата Ето кои са най-големите предимства на Belfabriek Statistics: Оптимизирайте обслужването си Знайте кой генерира най-много и най-малко обратни повиквания. Използвайте тази информация, за да направите телефонното си меню по-ефективно. Познайте редовните си абонати Измервайте ефективността на маркетинговите си кампании и научете кои реклами генерират най-голям трафик от обаждания. Достъпен офлайн Искате ли да извършвате по-усъвършенствани анализи? С натискането на можете да изтеглите данните във формат Excel или XML. Да импортирате данните в собствения си софтуер, за да приложите собствени филтри и изчисления. Предприемане на незабавни действия Тъй като нашите статистически данни са в реално време, можете да реагирате мигновено на пиковите стойности, например чрез назначаване на допълнителни служители. Винаги достатъчно персонал Статистиката ви дава представа за седмичните модели на обажданията. Някои дни са бавни, други са по-натоварени и изискват по-голям персонал.

Мощни комбинации с други функции Тези статистически данни са безценни; те могат да бъдат основа за решения, които непрекъснато подобряват телефонната ви услуга. И като ги комбинирате с други функции, включени във вашия бизнес номер, можете да изградите невероятна бизнес телефонна система. Например, не е необходимо постоянно да влизате в системата, за да четете статистика. Една от многото възможности, които предоставяме на нашите клиенти предприемачи, е да планирате автоматизирани отчети: да разполагате с ежедневни, седмични или месечни отчети за ключови статистически данни, които се доставят на вашия имейл адрес. Когато активирате запис на разговори, Belfabriek ще записва аудиофайлове на вашите разговори. Можете да комбинирате тази функция със статистическите си данни, за да установите защо някои обаждания отнемат толкова много време или защо определен клиент се обажда многократно връща обратно. Интеграция в реално време в собствената ви софтуерна среда Бихте ли искали да интегрирате мощта на нашата усъвършенствана статистика във вашата собствена софтуерна среда? Няма проблем. Нашият приложен програмен интерфейс за статистика позволява да импортирате данните за използване във вашия собствен софтуер или приложения. Този разкрива безкрайни възможности за разширяване и комбиниране на вашите статистически данни. 24-часов достъп до вашите статистически данни Клиентите на Call Factory могат да влязат по всяко време, за да проверят своите бизнес телефонен номер. И ако все още нямате бизнес или номер за услуги? Вижте кои са номерата 0800, 0900, 088 и 085, които в момента са налични. Нашите прозрачни цени и богат набор от функции вече са се харесали на хиляди големи и малки фирми.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.