Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се на:
   0800-46 068

   Как да привличате повече обаждащи се на служебния си номер

   Телефонният контакт е един от най-ефективните канали за привличане и задържане на клиенти. За компаниите, които се отнасят сериозно към телефонните си дейности, е задължително да имат служебен номер. Но това не свършва дотук.

   Най-нови статии

   vastnummeropmobiel

   Какво е безплатен телефонен номер?

   Безплатен телефонен номер е служебен телефонен номер, който винаги е безплатен за лицето, което се обажда. Собственикът на служебния номер заплаща разходите.

   4 лесни стъпки за увеличаване на броя на обажданията, които генерира вашият безплатен номер или номер с преференциална тарифа

   Свързването на потенциалния клиент с телефона често е най-голямата стъпка към конверсия. Но тази стъпка ще бъде много по-лесна, ако успеете да накарате потенциалните си клиенти да ви се обадят!

   Защо телефонните контакти са толкова важни

   Както в онлайн, така и в офлайн света, фирмите винаги са в търсене на нови клиенти.

   Какво е номер с преференциална тарифа?

   Публикувано в Премия

   Премиум номер е служебен номер, който не е безплатен за обаждащия се. Собственикът на номера решава каква тарифа ще се начислява на обаждащия се.

   11 начина за популяризиране на бизнес телефонния ви номер

   Регистрирането на собствен премиум или безплатен телефонен номер е първата стъпка, за да бъде бизнесът ви забелязан и запомнен. Още повече, когато фирмата ви регистрира суетен номер.