Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Обаждане със софтуерен телефон

  • Новият начин за приемане на обаждания

  • Възможно на всеки смартфон или компютър

  • Лесно управление

Обаждане със софтуерен телефон Търсите ли "най-доброто" решение със софтфон за вашата компания? Или сте попаднали на тази страница повече или по-малко случайно, защото чувате този термин все по-често, но не знаете какво точно означава? Ние сме се погрижили за вас!

Първо основите: Софтуерният телефон може да замени настолните телефони (твърдите телефони) в почти всички ситуации. И слага край на устройствата, които стоят на бюрото и събират прах. Терминът "софтуерен телефон" е съкращение от "софтуер" и "телефон". Софтфонът е софтуер, който инсталирате на компютъра, таблета или смартфона си. И можете да го използвате за провеждане на разговори, както сте свикнали с настолен телефон!

След инсталирането му на (например) смартфон имате втори работещ телефон. Който не е достъпен чрез вашия мобилен номер, а чрез номера на компанията. Идеално решение, ако Вие и/или Вашите служители често сте на път. Или ако не искате да провеждате разговори през мобилния си номер.

Редовни актуализации

Колко често се актуализира настолният ви телефон? Вероятно отговорът е "рядко или никога". Приложенията за софтфон получават редовни актуализации, а с тях и нови функции или подобрения.

Удобна адресна книга

Настолните телефони обикновено разполагат с ограничена адресна книга. А добавянето, редактирането или изтриването на контакти е свързано с много трудности. В много компании контактите дори не се съхраняват изобщо. Твърде неудобно! Със софтуерен телефон това е много по-лесно. Освен това контактите могат да се споделят директно с колеги. А важните данни няма да бъдат изгубени.

Ценово предимство

Както вече споменахме, настолният телефон струва лесно 75 евро или повече, докато софтуерният телефон е включен в абонамента ви, с включени актуализации. Освен това няма хардуер, който трябва да се подменя след няколко години!

Лесно внедряване в рамките на организацията

Осигурете на всички служители настолен телефон, разработете планове за разговори, назначете разширения. Изграждането и поддържането на традиционна телефонна мрежа е свързано с много работа. Инсталирането на софтуерен телефон е много по-лесно. Изтеглете, въведете потребителско име и парола и сте готови.

Без допълнително устройство в мрежата

Всяко онлайн устройство е устройство, което трябва да бъде включено в мрежата, нуждае се от IP номер, може да се нуждае от собствена подмрежа (евентуално с приоритет пред нормалния мрежов трафик) и по принцип може да бъде хакнато. Софтуерният телефон използва съществуващо устройство с достъп до интернет. Следователно не е необходимо допълнително мрежово устройство!

Задоволени клиенти на Belfabriek: