Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Фабриката за повиквания дава възможност на туристическата индустрия

Ние предлагаме:

  • Увлекателни бизнес телефонни номера

  • Умело проектиран за измерване, с включени всички функции

  • На живо в рамките на 1 работен ден

Идеални решения за света на пътуванията

Пътуване с раница на гърба като в най-добрите ни (тийнейджърски) години, нощуване в модерни бутикови хотели като в края на 20-те ни години или презареждане на батериите в курорт с детски клуб като сега: пътуването е и остава фантастично. Затова е логично да се интересуваме от туристическата индустрия. Като телефонна компания можем да използваме тази любов. И го правим, защото нашите номера и инструменти са идеално подходящи за организации, които вдъхновяват, транспортират и/или приемат пътуващи. Във всички страни по света.

Авиокомпании

Всеки, който иска да зададе въпрос на авиокомпания в чужбина, не трябва да чака високи международни телефонни такси и/или нощен кол център в родната си страна. Решението? Местен телефонен номер. Или по-скоро цяла поредица от международни номера. По един за всяка страна, до която лети вашата организация. Тъй като всички наши номера са "оборудвани" с разширени опции, това е нещо повече от местен телефонен вход. Дали изведнъж ще се натовари, защото изригващ вулкан ще обърка работата? Не е проблем от техническа гледна точка. Можем веднага да увеличим опашката, да пренасочим част от трафика на повикванията, да коригираме менюто за избор или да въведем нов текст на съобщението.

С нашите номера можете да бъдете повишени в (call) контрольор!

Туристически агенти

Туристическите агенции с многобройни клонове се обслужват перфектно от нашето маршрутизиране с код на района, което автоматично свързва обаждащите се с най-близкия клон. И да, това също може да бъде организирано гъвкаво. Например, като свързвате обаждащите се към друг клон или център за обслужване на клиенти, ако телефонът не отговаря в най-близкия клон.

Сектор хотелиерство

Все повече хотели и хотелски вериги избират един от нашите централни номера за резервации, независимо дали са комбинирани с обща линия за обслужване, на която могат да се получат отговори на въпроси относно съоръженията например. За хотели и хотелски вериги, които редовно посрещат чуждестранни гости, може да е разумно да се въведе местен телефонен номер за всяка държава. Без значение колко далеч е хотелът, обаждащият се не трябва да прави допълнителни разходи и не трябва да обръща внимание на часовата зона; по този начин разстилате червения килим за гостите си. И не забравяйте: годишните разходи за местен номер често се възстановяват само с една или няколко резервации.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.