Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Belfabriek е тук за туристическата индустрия

Belfabriek е тук за туристическата индустрия

  • хубави телефонни номера, които са бързо достъпни

  • умно проектиран за измерване, всички функции са включени

  • на живо в рамките на 1 работен ден, включително през почивните дни

Идеални решения за света на пътуванията

Пътуване с раница на гърба като в най-добрите ни (тийнейджърски) години, нощуване в модерни бутикови хотели като в края на 20-те ни години или презареждане на батериите в курорт с детски клуб като сега: пътуването е и остава фантастично. Затова е логично да се интересуваме от туристическата индустрия. Като телефонна компания можем да използваме тази любов. И го правим, защото нашите номера и инструменти са идеално подходящи за организации, които вдъхновяват, транспортират и/или приемат пътуващи. Във всички страни по света. Авиокомпании Ако искате да зададете въпрос на авиокомпания в чужбина, не искате да плащате високи международни телефонни такси и/или да работите в денонощен кол център в родната си страна.

Решението? Местен номер на Belfabriek. Или по-скоро: цяла поредица от международни номера. По един за всяка страна, до която лети вашата организация.

Тъй като всички наши номера са "оборудвани" с разширени опции, това е нещо повече от местен, телефонен вход. Дали изведнъж ще се натовари, защото изригващ вулкан ще обърка работата? Не е проблем от техническа гледна точка. Можем веднага да увеличим опашката, да пренасочим част от трафика на повикванията, да коригираме менюто за избор или да въведем нов текст на съобщението.

С нашите номера вие се "повишавате" в контрольор на трафика на повиквания!

Туристически агенти

Туристическите агенции с няколко клона се обслужват перфектно от нашето маршрутизиране с код на района, което автоматично свързва обаждащите се към най-близкия клон. И да, това също може да бъде организирано гъвкаво. Например, като свързвате обаждащите се към друг клон или кол център, ако телефонът не отговаря в най-близкия клон.

Сектор "Хотелиерство

Все повече хотели и хотелски вериги избират един от нашите централни номера за резервации, независимо дали са комбинирани с обща линия за обслужване, на която се отговаря на въпроси за съоръженията например.

За хотели и хотелски вериги, които редовно посрещат чуждестранни гости, може да е разумно да се въведе местен телефонен номер за всяка държава. Без значение колко далеч е хотелът, обаждащият се не трябва да поема допълнителни разходи и не е необходимо да обръща внимание на часовата зона. По този начин ще разпънете червения килим.

И не забравяйте: годишните разходи за местен номер често се възстановяват с една или няколко резервации.

Задоволени клиенти на Belfabriek: