Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Промяна на разширението на устройството

Вашият служебен или бизнес номер е виртуален номер.

Това означава, че телефонният номер препраща обаждащите се към всички ваши телефони: стационарни, мобилни или VoIP. Можете да променяте тези дестинации, когато и колкото често пожелаете.

Има най-различни начини, по които предприемачите в Белфабрик използват тази удобна и ефективна функция.

Искате ли да обслужвате клиентите си извън работното време? За да удължите работното си време, можете да поръчате обажданията си да се доставят до друго устройство или място.

Ако сте стартиращ предприемач, можете да пренасочвате обажданията си към мобилния си телефон или домашния си номер. В комбинация с други допълнителни функции на Belfabriek ще бъдете напълно достъпни !

Предимствата


Винаги на разположение

Функцията за удължаване на смяната гарантира, че клиентите винаги могат да се свържат с вас. Никога няма да пропуснете важно обаждане.


Където и когато пожелаете

За да смените номера на дестинацията си, просто ни се обадете или използвайте нашето приложение. Където и да се намирате, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


Актуализации в реално време

Нашата IVR система актуализира номера на дестинацията ви незабавно. Няма забавяне на обработката и затова не е необходимо да планирате предварително. Винаги имате пълен контрол върху това къде се доставят вашите повиквания.

Просто и без допълнителни разходи!

С абонамент за Belfabriek можете да промените дестинацията си по всяко време, без да плащате нищо допълнително.

С нас можете да смените телефоните си лесно и бързо, за да можете да отговаряте на обажданията възможно най-скоро. Тази услуга е достъпна за всички клиенти на Belfabriek. Ако искате да научите повече, моля, свържете се с нас!

Все още не сте клиент? Тази удобна функционалност е една от причините, поради които организациите избират да свържат своя фирмен номер чрез Belfabriek!

Задоволени клиенти на Belfabriek: