Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Промяна на разширението

Клиентите на Belfabriek използват тази удобна и ефективна функция в по различни начини. Искате ли да сте на разположение на клиентите извън работното време часа? За да удължите работното си време, задайте целевия номер на друг телефон или местоположение. Ако сте стартиращ бизнес, можете да доставяте обаждания до мобилен или домашен телефонен номер. В комбинация с други функции на Belfabriek, това ви позволява да оптимизирате наличността си.

Предимствата Винаги на разположение Функцията за промяна на дестинацията гарантира, че клиентите винаги могат да се свържат с вас. Никога няма да пропуснете важно обаждане. Където и когато пожелаете За да смените дестинационния си номер, просто ни се обадете или използвайте нашето приложение. Където и да се намирате, 24/7 Актуализации в реално време Нашата IVR система актуализира номера на дестинацията ви незабавно. Има няма забавяне на обработката, така че не е необходимо да планирате предварително. Винаги сте в пълна контрол върху мястото, където се доставят вашите обаждания.

В комбинация с други функции Можете да използвате тази функция с всеки номер на Belfabriek и да я комбинирате с други наши функции при необходимост, като например запис на повиквания. Нещо повече, вие не е необходимо да променяте текущата си телефонна инфраструктура, за да се възползвате пълноценно от функциите на Belfabriek. Умелото комбиниране на функции ви позволява да се възползвате повече от услугата си номер. Можете също така да комбинирате - или да замените - номера на местоназначението с други функции. Ако сте на разположение само в определени часове, например в работно време, можете да конфигурирате работното си време. По този начин, когато се опитат да се свържат с вас, докато не сте на разположение, те ще получат записаните съобщение (Съжаляваме, но сега сме затворени) и, ако искате, ще получите възможност да да оставят собствено съобщение на цифровия ви телефонен секретар. Ако не предоставяте телефонни услуги по време на празници или докато в отпуск, не е задължително да използвате промяна на дестинацията функция. Вместо това можете да зададете алтернативен телефонен номер или гласова съобщение в календара за празниците. Има и много други начини за комбиниране на функции. Нашите специалисти с удоволствие ще обсъдят с вас възможностите.

Лесен за използване и без допълнителни такси. С абонамент за Belfabriek променяте номера на дестинацията си по всяко време, без допълнително заплащане. Belfabriek ви позволява да променяте номера на дестинацията си бързо и лесно, така че обаждащите се винаги да могат да се свържат с вас. Ние предлагаме тази услуга стандартно, на всички клиенти на Belfabriek. За повече информация ни се обадете на безплатния телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.