Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Поздравително съобщение

Говорещите поздравителни съобщения са една от онези функции, които всеки клиент на Belfabriek използва.

Можете да запишете собствено поздравително съобщение или да наемете гласов актьор, който да запише текста вместо вас.

И разбира се, с удоволствие ще ви помогнем да намерите перфектния глас. Уведомете ни, ако търсите мъжки или женски глас, изпратете ни текста си и ние ще предоставим оферта.

Обикновено са необходими само няколко дни, за да бъде пуснато в действие вашето поздравително съобщение.

Примери от реалния живот

За неутрален професионален имидж препоръчваме да използвате професионален гласов актьор. Това са гласовите актьори, с които работи Belfabriek.

Предимствата Успокояване на обаждащите се Обаждащите се са спокойни, че са се обадили на правилния номер, а внимателно подбраният глас излъчва професионализъм. Уведомете обаждащите се какво да очакват Поздравителните съобщения често се използват, за да информират обаждащите се, че техните че разговорът може да бъде записан и с каква цел. Това също така поставя обаждащите се на че имат работа с професионална и прозрачна организация. Възможност да споделите допълнителна информация Искате ли да съобщите за специална промоция или продукт? A поздравителното съобщение може да бъде точното време за това. Увеличете разпознаваемостта на марката си Добре изработен текст, който повтаря името на марката ви или важни на комуникацията ви, повишава осведомеността на обаждащите се за вашата марка и ценности.

Регистрирайте се днес

Ако все още не сте клиент на Belfabriek, проверете в нашия добре организиран уеб магазин за наличните номера (0800, 0700). Ако имате някакви въпроси или искате да чуете примерно поздравително съобщение, обадете ни се на безплатния телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.