Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Съобщение за добре дошли

"Благодарим ви, че се обадихте..." е първото нещо, което чувате, когато се обадите на професионална организация. 

Записаният текст за добре дошли е една от функциите, използвани от всеки клиент на Belfabriek. Можете да запишете свои собствени приветствени съобщения или да ги поръчате да бъдат записани от професионален глас. Разбира се, ние можем да ви помогнем с такъв "глас". Кажете ни дали искате женски или мъжки глас, предоставете ни текста на съобщението си в документ и ние ще поискаме оферта. Често, в рамките на няколко дни, това приветствено съобщение ще бъде на вашия телефонен номер!

Предимствата


Успокояване на обаждащите се

Обаждащите се са спокойни, че са се обадили на правилния номер, а внимателно подбраният глас показва професионализъм.


Уведомете обаждащите се какво да очакват

Поздравителните съобщения често се използват, за да информират обаждащите се, че разговорът им може да бъде записан и с каква цел. Това също успокоява обаждащите се; те имат работа с професионална и прозрачна организация.


Възможност да споделите допълнителна информация

Бихте ли искали да съобщите за специална промоция или продукт? Поздравителното съобщение може да е точното време за това.


Повишаване на разпознаваемостта на вашата марка

Като използвате интелигентен текст, който повтаря името на марката или ключови елементи на комуникацията ви, увеличавате осведомеността на обаждащите се за вашата марка и вашите ценности.

Регистрирайте се днес!

Ако все още не сте клиент на Belfabriek, проверете в нашия добре организиран интернет магазин за наличните номера (0800, национални и местни). Ако имате някакви въпроси или искате да чуете примерно поздравително съобщение, моля, свържете се с нас!

Задоволени клиенти на Belfabriek: