Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Опашка на повикващия

Като собственик на услуга или бизнес номер, вие решавате какво ще чуват клиентите, когато е по-натоварено от обикновено.

Възпроизвеждане на записано съобщение за популяризиране на вашия продукти или организация, или вмъкнете музика, за да улесните чакането. по-бързо.

Обаждащите се се свързват с наличните служители. по реда на входящите и изходящите.

Предимствата

Какво предпочитате да чуете, когато се обаждате на приятелски сигнал или сигнал "заето"?

Има какво да се каже за активирането на този допълнителна функция на вашия номер в Belfabriek.

Увеличете наличността си

Виртуалните опашки създават впечатлението, че че чакането ще бъде кратко. Вместо да губите обаждащите се, вие ги подгрявате за тяхното разговор. Това подобрява достъпността на цялата ви организация.

Не пропускайте обаждания

Пропуснато обаждане е пропусната възможност да се среща или сключване на сделка. Посрещнете обаждащите се и ги задръжте на линията докато можете да говорите с тях, или предложете възможност да оставят съобщение, така че можете да им се обадите отново в по-удобно време.

Задаване на максималното време за изчакване

Всички са съгласни, че чакането е досадно. Този затова можете да ограничите виртуалната опашка до максимален брой минути или обаждащите се. Когато този лимит бъде надхвърлен, обаждащите се са поканени да оставят съобщение.

Приятелски настроени към клиентите и професионалисти

Полагате усилия да се обадите и да получите сигнал "заето" е отблъскващо. Виртуалната опашка прави професионален и приятелски настроени към клиентите.

Интеграция с други функции

Вече дадохме пример за това как можете да да комбинирате опашката с друга функция на Belfabriek: използвайте цифровия телефонен секретар за да предотвратите прекомерното време за чакане. Когато нещата станат твърде натоварени, за да попитате обаждащите се да изчакат, оставете ги да оставят съобщение. След това им се обадете обратно, след като нещата отново се успокоят.

Можете също така да комбинирате опашката с други функции, като например съобщения за работното време и телефонни менюта. И, разбира се. функцията за записване на обаждания!

Активирайте виртуалната си опашка още днес!

Нашата ниска фиксирана месечна цена включва широк набор от функции. Виртуалната опашка е само един пример, макар и много мощен. Ако някога работите с максимален капацитет, наистина не можете да без нея. Нашият абонамент ви позволява незабавно да активирате виртуална опашка от контролния панел, когато имате нужда от нея и без допълнителни разходи. без допълнителни разходи.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.