Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Опашки за повиквания

Възможно е да има случаи, когато обаждащите се са повече от наличния персонал на телефона. Можете лесно да се справяте с тези пикови обаждания с помощта на опашките за обаждания - чудесна функция за всеки клиент на Belfabriek !

Като притежател на фирмен телефонен номер вие решавате какво ще чуват обаждащите се, когато е по-натоварено от обикновено.

Пуснете например предварително записано съобщение, популяризиращо услугите или продуктите на вашата организация, или изберете музикално прекъсване, за да направите чакането по-приятно.

След това обаждащите се се прехвърлят към следващия свободен служител по реда на пристигане.

Предимствата

Какво предпочитате да чуете, когато се обаждате в дадена фирма: приятелско съобщение или сигнал за заето?


Увеличаване на наличността ви

Опашката дава представа на обаждащия се, че след малко ще дойде неговият ред. Така не губите обаждащите се, а ги подгрявате за разговора. Така подобрявате достъпността на своята организация!


Не пропускайте обаждания

Едно пропуснато обаждане е пропусната възможност за среща, оферта, договор или продажба. Уловете обаждащите се, за да ги обслужите малко по-късно, или им предложете да оставят съобщение, за да можете да им се обадите отново в удобно за вас време.


Приятелски настроени към клиента и професионални

Да си направите труда да се обадите и след това да чуете сигнал за заето е отблъскващо. Опашката прави организацията ви да изглежда професионална и приятелски настроена към клиентите!

Активирайте своята опашка за повиквания още днес !

Срещу фиксирана месечна такса Belfabriek ви предоставя много функции. Опашката за повиквания е само една от тях, но много мощна. Ако се случи така, че всичките ви служители са заети, наистина не можете да минете без тази функционалност. С телефонния номер на Belfabriek можете да активирате опашката за повиквания по всяко време чрез таблото за управление!

Задоволени клиенти на Belfabriek: