Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Обработка на препълнени повиквания

Много неща могат да предизвикат пик в трафика на повиквания. И докато това е добра новина - колкото повече хора намират бизнеса ви, толкова по-добре - вие все пак трябва да отговаряте професионално на всяко обаждане. Но как? Традиционните телефонни системи не са отговорът поради тяхната ограниченост. капацитет. Belfabriek няма този проблем. Дори когато обемът на обажданията ви рязко нарасне, могат да продължат да постъпват още обаждания. Това е предимството на нашите облачни услуга и директна взаимовръзка с множество телефонни мрежи. Нещо повече, можем оптимално да разпределяме трафика на повикванията и да добавяме функции в движение, като например подреждане на опашки и маршрутизиране на повиквания към допълнителен клон или център за обаждания.

Гарантирано обслужване на обажданията, дори и в най-натоварения ви ден Разполагаме с огромен мрежов капацитет, но въпреки това ситуациите могат да възникнат ситуации, в които базовият ни капацитет се "изчерпва". Например, ако се обаждате по телефона предавания. Добри новини, ние също имаме таланти. Можем да се справим хиляди едновременни входящи обаждания към вашия бизнес. Ние правим това, като мащабиране в движение с допълнителни (отделни) мрежи. Да, ние таксуваме допълнително за това. Но вероятността да изчерпате възможностите на нашата инфраструктура и някога ще видите такава фактура, е нулев. В огромното мнозинство от случаите - дори при национални промоционални кампании - нашите стандартни телефонни решения могат да се справят отлично. Така че заповядайте!

По-голям капацитет, но не по-скъп Има и още добри новини: можете да активирате и деактивирате функции като например опашката, бързо и безплатно. Тази функция - както и много други полезни функции - са включени в абонамента ви за Belfabriek. Така че искате ли телефонен номер, който винаги ще осигурява достатъчен капацитет? Който може лесно да да се справяте с пиковете чрез прилагане на гъвкаво маршрутизиране и/или опашки? Belfabriek ви подкрепя.

Активиране на обработката на препълнени повиквания Обработката на преливане на повиквания е включена във вашата Фабрика за повиквания абонамент. Можете да активирате тази функция по всяко време и без допълнителни без да заплащате за това. За повече информация относно обработката на преливащи повиквания или за помощ при включването на тази функция, моля, обадете се на нашата служба за обслужване на клиенти на телефон 0800-46 068.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.