Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Обработка на препълване на повикването

Изключително успешна маркетингова кампания? Безплатна реклама в националните медии? Успешна рекламна кампания в Google? Похвални отзиви в сайт за сравнение?

Има различни причини, поради които входящият телефонен трафик може внезапно да нарасне. Това е добра новина - колкото повече хора намерят вашия бизнес, толкова по-добре - но е важно всички тези обаждащи се да бъдат добре обслужени. Но как?

Традиционната телефонна централа не е решение. Те винаги имат ограничен капацитет.

С Belfabriek този проблем не възниква. Ако изведнъж стане по-натоварено, обажданията просто продължават да постъпват. Това е предимството на нашата облачна услуга и директната връзка с различни телефонни мрежи. Освен това можем да разпределяме оптимално трафика и да му "прикачваме" функционалности за нула време, като например опашка или маршрутизиране към друг клон или кол център.

Гарантирана грижа, дори в пиковите часове

Въпреки че основният ни капацитет е огромен, могат да възникнат ситуации, в които мрежата да се "запълни". Но дори и при хиляди телефонни обаждания, ние можем да се справим с това за вас. В огромното мнозинство от случаите - включително при национални промоции на големи организации - нашите стандартни телефонни решения са достатъчни. Така че нека тълпите да дойдат!

По-натоварено, не по-скъпо

Още една добра новина: включването или изключването на опашка е не само бързо, но и не струва нищо допълнително. Тази опция - както и много други удобни улеснения - са включени в абонамента за Belfabriek. Искате вашият номер винаги да има достатъчно входящ капацитет? И гъвкаво да пренасочвате обажданията и/или да ги обработвате на опашка, когато тя е заета? Belfabriek с удоволствие ще се справи с наплива вместо вас!

Активиране на обработката на препълнени повиквания

Обработката на преливащи повиквания е включена в абонамента ви за Belfabriek. Можете да активирате тази функция по всяко време и без допълнително заплащане.

Все още не сте клиент на Belfabriek? Нашият богат набор от функции е достъпен за всички собственици на Belfabriek 0800, местни и национални номера. За повече информация се свържете с нас!

Задоволени клиенти на Belfabriek: