Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Решения за международни предприятия

Решения за международния бизнес

24/7 поддръжка и промени в реално време

многоезичен център за поддръжка

Идеални решения за международни компании

Въпреки глобализацията и преминаването към онлайн услуги, клиентите все още отдават голямо значение на местния контекст. Затова компаниите, които са "наблизо" (хиперлокални), имат значително предимство пред "анонимните" организации в далечни, чужди държави. Но как да гарантирате, че клиентите ви ще почувстват, че познавате местната общност и сте част от нея? Част от решението се крие в местните телефонни номера. Но това има своите недостатъци и уловки. Call Factory решава всички тези технически и договорни проблеми. Това започва с централно управление на всички входящи телефонни номера за всички страни, в които работи вашата организация. Удобно решение, тъй като често има няколко номера, които работят с няколко местни доставчици. И само се опитайте да разберете коя страна за каква част от трафика на входящите повиквания отговаря!

Следвайте слънцето

Във Belfabriek буквално се възползвате от маршрутизацията, която следва слънцето. В зависимост от времето на деня обаждащите се се пренасочват към местен клон или към място в друга часова зона. Изгрев или залез слънце? Клиентите винаги ще получат човек на линия! Разбира се, нашата интелигентна IVR платформа може да разпределя обажданията и по други начини. Например, въз основа на езиците, които говорят определени служители. Или като се вземат предвид техните експертни познания.

Един глобален договор

Благодарение на глобалното ни покритие можем да ви предложим един договор за SIP магистралите на вашите местни телефонни централи. Така че няма да се налага да получавате фактури на различни езици, а само една фактура, която показва трафика на повикванията за всички страни и клонове. Освен това нашите SIP магистрали са еластични. С други думи, не се налага да плащате за канал и винаги има достатъчен капацитет.

IP? Ние сме се погрижили за вас!

Искате ли да оборудвате местни клонове или екипи с IP телефони? Няма проблем! Ние осигуряваме входни данни и уникални идентификатори за всички в рамките на 24 часа. Чрез нас може да бъде организирано и избиране на номера. Също така сте "приключили" с голямото количество договори, непрозрачните SLA и неясните конструкции на разходите? Преминете към нашите национални, европейски, междуконтинентални или глобални решения за телефония!

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.