Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се на:
   0800-46 068

   Защото контактът с клиенти е повече от телефонен номер

   Като организация искате да извлечете повече полза от телефонния си номер. Независимо дали става въпрос за повече продажби, по-добра поддръжка или по-добро обслужване, въпросът винаги е: как да подобря телефонния си контакт с клиентите?

   Добрият контакт с клиентите започва с добре организиран телефонен номер Телефонният ви номер е важна част от външния ви вид. Мобилният номер на вашия уебсайт изглежда аматьорски. Може би трябва да имате местен телефонен номер, за да привлечете клиенти от други региони? Или национален номер за услуги, за да покажете, че работите в цялата страна. Като собственик на номер вие търсите надеждна страна, която може да ви даде добър съвет относно избора и регистрацията на вашия номер и всички негови функции.

   Някои практически примери за добър контакт с клиенти

   Знаете ли, че всеки месец по-голямата част от всички нови 0800 и 0900 номера в Нидерландия се регистрират и свързват чрез Call Factory? Освен незабравим номер, телефонът ви за връзка с клиенти трябва да бъде перфектно адаптиран към вашата организация и нейните специфични нужди. Затова собствениците на номера, които се отнасят сериозно към контакта с клиентите си по телефона, избират доставчик с опит. Със своята почти 20-годишна история Call Factory е ветеран в областта на служебните номера. Без многото доволни клиенти това никога не би било възможно.

   • Холандската верига супермаркети Albert Heijn използва безплатен номер 0800 за обслужване на клиенти

   • Холандската верига за книги Bruna има номер 0900 за въпроси и оплаквания

   • Canon Холандия отговаря на въпроси на клиенти чрез лесно запомнящия се номер 0800-CANON4U

   • Община Хаарлеммермеер използва национални номера 088, за да регулира отлично достъпността на здравните си услуги

   • Холандската банка ING има отделни номера 0900 за бизнес и частни клиенти

   • Веригата супермаркети Lidl Нидерландия отговаря на въпроси, оплаквания и предложения на безплатния си номер 0800-LIDLINFO

   Отзиви на клиенти

   оценки:
   8/10
   прегледи:
   78
   препоръчва тази компания::
   97%