Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Защото контактът с клиенти е повече от телефонен номер

Като организация искате да извлечете повече полза от телефонния си номер. Независимо дали става въпрос за повече продажби, по-добра поддръжка или по-добро обслужване, въпросът винаги е: как да подобря телефонния си контакт с клиентите?

Добрият контакт с клиентите започва с добре организиран телефонен номер Телефонният ви номер е важна част от външния ви вид. Мобилният номер на вашия уебсайт изглежда аматьорски. Може би трябва да имате местен телефонен номер, за да привлечете клиенти от други региони? Или национален номер за услуги, за да покажете, че работите в цялата страна. Като собственик на номер вие търсите надеждна страна, която може да ви даде добър съвет относно избора и регистрацията на вашия номер и всички негови функции.

Откакто
2000
Повече от
6000
номера
В повече от
26
държави

За Belfabriek

От 2000 г. насам Belfabriek е изцяло специализирана в регистрирането, настройването и поддържането на всички видове запомнящи се бизнес телефонни номера. За връзка със собствените ни клиенти от самото начало използваме номера с имена като 0800-CALLFACTORY, 0800-ADMINISTRATION и 0800-FAXMACHINE. Досега сме свързали повече от 6000 номера за контакт, превърнали сме се в компания с доволни клиенти в много държави и предлагаме много повече от телефонни номера. Нашата платформа за интерактивен гласов отговор е свързана с множество глобални доставчици и е лесно достъпна от повечето страни по света. Това ни позволява да предлагаме служебни и местни номера в над 26 държави и да доставяме обажданията до страната на произход.

Понастоящем Belfabriek има клонове и оперира в следните държави:

Германия: Belfabriek.de (номера 0800, 032)

Белгия: Belfabriek.be (номера 0800, 078)

Австрия: Belfabriek.at (номера 0800, 0720)

Франция: Belfabriek.fr (номера 0800, 09)

Испания: Belfabriek.es (номера 900, 902)

Швеция: Belfabriek.se (номера 010, 020)

Финландия: Belfabriek.fi (номера 075)

Полша: Belfabriek.pl (номера 800)

Ирландия: Belfabriek.ie (номера 1800, 0818)

Съединени щати: Belfabriek.com (номера 0800)

Нашата платформа свързва входящите повиквания към всяко място и добавя обширни IVR функционалности, като например меню за избор, цифров телефонен секретар, опашка за повиквания, запис на повиквания и др. Другите доставчици таксуват допълнително за тези услуги, но ние смятаме, че това са важни функции, които се предлагат стандартно с даден номер. Ето защо предлагаме цялостен пакет от функции, включени в абонамента ви. В нашите магазини за номера веднага ще видите кои запомнящи се суетни телефонни номера са все още налични днес. Можете да поръчате своя собствен номер бързо и лесно онлайн. Ако искате да започнете работа със собствен номер веднага, националният номер е идеален. Можем да ги доставим от склад и обикновено могат да бъдат свързани в рамките на 1 работен ден. Наличните номера в най-популярните държави можете да намерите на нашата страница за номера в чужбина. В повечето случаи можем да предоставим тези номера в рамките на 3 работни дни. Имате въпроси относно нашите услуги и продукти? Тогава не се колебайте да се свържете с нас.

Отзиви на клиенти

оценки:
8/10
прегледи:
78
препоръчва тази компания:
97%
С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.