Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Директно пренасочване на повиквания

Фирменият ви номер е виртуален номер. Това означава, че всяко входящо повикване се пренасочва към друго устройство. Това може да бъде стационарен телефон, но също така и мобилен телефон или център за обаждания в друга държава. Като собственик на фирмения номер, вие определяте къде да попаднат обаждащите се.

Директното пренасочване на повиквания е една от най-често използваните функции на нашата платформа, която се използва както от малки, така и от големи организации. Нейната простота и лекота на използване означава, че особено стартиращите компании могат да я използват веднага, с възможност за добавяне на допълнителни опции по-късно. В началната фаза първо преминаваме към вашия мобилен телефон. Ако на по-късен етап желаете и VoIP телефони, ние ги включваме в плана ви за разговори. По този начин можем да програмираме най-модерните телефонни схеми на базата на различни устройства. По този начин винаги сте гъвкави, когато става въпрос за пренасочване на повиквания.

Предимствата


Искате да имате максимален контрол върху бизнес номера си

Функцията за директно пренасочване гарантира, че всяко повикване ще отиде на правилния телефон.


Приемайте обаждания навсякъде

Където и да се намирате, можете да използвате нашите приложения, за да актуализирате лесно и мигновено номера си за пренасочване. Входящите повиквания винаги се пренасочват към посочения от вас телефон. 


Вашият номер се движи с вас

Вашият бизнес номер е виртуален номер и вие сами определяте крайната точка с директното пренасочване. Това го прави независим от местоположението. Ако бизнесът ви се премести, можете да вземете телефонния си номер със себе си.


Мащабируем

Вашият бизнес номер в Belfabriek ще расте заедно с вашата организация. Когато наемете допълнителни служители, просто добавете техните телефони към бизнес номера си, за да разширите капацитета си.


Оптимален контакт с клиентите

По-доброто обслужване води до повече продажби. Бързото приемане на обажданията на вашите (потенциални) клиенти е от ключово значение за изграждането и поддържането на репутация на фирма, която е приятелски настроена към клиентите.

Регистрирайте телефонния си номер днес!

Директното пренасочване е най-бързият и лесен начин да започнете работа с вашия телефонен номер. А ако по-късно искате да използвате някоя от многото допълнителни функции, които Belfabriek предлага, винаги можете да го направите. Ако искате да имате максимален контрол върху телефонната си достъпност, Belfabriek е идеалният партньор. Директното пренасочване на повиквания се предлага за всички 0800, национални, международни и местни номера.

Все още нямате номер? Тогава просто регистрирайте такъв онлайн още днес! Или първо прочетете повече за фиксиран или мобилен номер, ако търсите решение специално за пренасочване на повиквания към мобилния си телефон!

Задоволени клиенти на Belfabriek: