Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн

България:0800-46 068

Директно пренасочване на повиквания

Директното пренасочване е една от най-използваните функции на нашата платформа и и е популярна сред фирми от всякакъв мащаб. Лесната употреба е особено привлекателна за начинаещите фирми, тъй като можете да започнете работа с минимални усилия и винаги да добавяте повече опции по-късно. Когато настройвате нещата, започваме с пренасочване на обажданията към вашия мобилен телефон. Ако искате да добавите стационарни телефони по-късно, можем лесно да включим ги включим в плана ви. Можем да програмираме дори най-сложните настройки и да интегрираме различни телефонни мрежи и устройства. Добавяне и преконфигуриране настройката си при необходимост. Вашите възможности са винаги отворени.

Предимствата Искате да имате максимален контрол върху бизнес номера си Функцията за директно пренасочване гарантира, че всяко повикване отива към правилния телефон. Приемайте обаждания навсякъде Където и да се намирате, можете да използвате нашите приложения, за да се обаждате лесно и мигновено актуализирате номера си за пренасочване. Входящите повиквания винаги се пренасочват към телефона който сте посочили. Вашият номер се движи с вас Бизнес номерът ви е виртуален номер и вие определяте крайната точка. с директно пренасочване. Това го прави независим от местоположението. Ако вашият бизнесът ви се премести, можете да вземете телефонния си номер със себе си. Мащабируем Вашият бизнес номер в Belfabriek ще расте заедно с вашата организация. Когато наемете допълнителни служители, просто добавете техните телефони към вашия бизнес за да разширите капацитета си. Оптимален контакт с клиентите По-доброто обслужване води до повече продажби. Вземането на вашите (потенциални) на потенциалните клиенти е от ключово значение за изграждането и поддържането на клиенти. приятелски настроена репутация.

Регистрирайте телефонния си номер днес Директното пренасочване е най-бързият и лесен начин да започнете работа с вашия телефонен номер. Винаги можете да активирате някой от многото продукти на Belfabriek допълнителни функции по-късно. Belfabriek е идеалният партньор за всеки бизнес който иска да има пълен контрол над своя телефонен отдел. Директен пренасочване е налично за всички 0800, 0700 и международни номера. Все още нямате номер? Попълнете нашия онлайн формуляр, за да регистрирате своя номер. днес.

С всички наши номера имате достъп до филтри за повиквания, падащи менюта, статистика и много други допълнителни функции.