Регистрирайте свои собствени 0800/0700 и местни номера директно онлайн!

България:+359 2 4928571
Международен:+3170-3111050

Местни телефонни номера

Местен стационарен номер на вашия мобилен телефон. Най-доброто от двата свята: професионален бизнес телефонен номер с гъвкавостта на мобилен телефон. Включени са безплатни обаждания в рамките на политиката за справедливо използване.

Защо да заявите местен номер?

Местните номера дават на обаждащите се усещане за познатост, като показват, че компанията, на която принадлежат, се намира в района.


Достъпен навсякъде

Обажданията, които постъпват към вашия номер 0800, се пренасочват към съществуващата ви телефонна линия. Можете да променяте телефонния номер, към който пренасочвате обажданията, толкова често, колкото желаете, в реално време, по телефона или чрез нашето удобно приложение.


Външен вид и авторитет

Мобилният номер в уебсайта ви изглежда аматьорски. Местният телефонен номер може да отблъсне обаждащите се извън района. Наличието на собствен местен номер показва, че работите в цялата страна.


Премахнете последната бариера пред обаждащите се

Платеният номер на услугата може да бъде причина за някои обаждащи се да не ви се обаждат. Липсата на обаждане означава пропусната възможност за продажба. Никога не пропускайте възможност за продажби, като се предоставяте безплатно на всички свои клиенти.


Незабравими телефонни номера

В Belfabriek имате богат избор от безплатни местни номера. Вие избирате номера, който се харесва най-много на вашите обаждащи се. Например, суетен номер като 010-PIZZALONDON или лесна за запомняне комбинация от цифри.


Работи с настоящите ви телефони

Не е необходимо да имате нов телефон или друга телефонна линия за собствения си местен номер. Посочвате кое устройство искате да работи с вашия номер, а ние правим останалото.

032 номер

02 номер

052 номер

Ние доставяме обажданията до избраното от вас място:

До домашния адрес на колегите

До различни служби

До различни страни

Отговаряйте на обаждания, където пожелаете!

Получете новия си телефонен номер още днес!

За всички ваши колеги в офиса, у дома или на път!

Обадете ни се:

+359 2 4928571

Или прегледайте директно наличните номера 0800 или 0700

Задоволени клиенти на Belfabriek: