Купуване на собствени безплатни, местни или (между)национални номера директно онлайн
   Обадете ни се безплатно:
   0800-46 068

   Местни телефонни номера

   Всички предимства на местния номер с уникалните функции на Belfabriek.

   Защо да заявите местен номер?

   Местните номера дават на обаждащите се усещане за познатост, като показват, че компанията, на която принадлежат, се намира в района.


   Достъпен навсякъде

   Обажданията, които постъпват към вашия номер 0800, се пренасочват към съществуващата ви телефонна линия. Можете да променяте телефонния номер, към който пренасочвате обажданията, толкова често, колкото желаете, в реално време, по телефона или чрез нашето удобно приложение.


   Външен вид и авторитет

   Мобилният номер в уебсайта ви изглежда аматьорски. Местният телефонен номер може да отблъсне обаждащите се извън района. Наличието на собствен местен номер показва, че работите в цялата страна.


   Премахнете последната бариера пред обаждащите се

   Платеният номер на услугата може да бъде причина за някои обаждащи се да не ви се обаждат. Липсата на обаждане означава пропусната възможност за продажба. Никога не пропускайте възможност за продажби, като се предоставяте безплатно на всички свои клиенти.


   Незабравими телефонни номера

   В Belfabriek имате богат избор от безплатни местни номера. Вие избирате номера, който се харесва най-много на вашите обаждащи се. Например, суетен номер като 010-PIZZALONDON или лесна за запомняне комбинация от цифри.


   Работи с настоящите ви телефони

   Не е необходимо да имате нов телефон или друга телефонна линия за собствения си местен номер. Посочвате кое устройство искате да работи с вашия номер, а ние правим останалото.

   32 номер

   02 номер

   52 номер